More

  Sheffield United: Tidenes dårligste?

  Skal man kåre tidenes svakeste Premier League-lag, så er det flust med utfordrere. Umiddelbart tenker nok de fleste Derby Countys lag fra sesongen 2007-2008, som endte sesongen med 1 seier og 29 tap fra 38 kamper, og fiffige 20-89 i målscore. Norwich, Sunderland og et Swindon-lag, som sesongen 1993/1994 noterte ubeskjedne 100 baklengsmål, vil også ha et ord i laget. Det finnes nå også grunner til å trekke frem en ny og helt fersk kandidat, nemlig Sheffield United.

  Chris Wilder, Sheffield United
  Tung Retur: Chris Wilder Har Fått Jobb Å Gjøre

  Sheffield United mot rekord

  Gustavo Hamer, Sheffield United
  Bomskudd: Gustavo Hamer Misset En Av Få Blades-Sjanser, Da Det Søndag Endte Med Atter Et Stortap

  Sheffield United røk søndag 0-5 hjemme mot Brighton. Dette var tredje strake hjemmetap med fem baklengsmål, og totalt har The Blades nå notert 65 baklengsmål på sine første 25 kamper. Siden 1964 er det ingen engelsk toppklubb som har vært like ille ute hva gjelder baklengs på denne tiden av sesongen. De røde- og hvite skal da grave dypt for ikke å ende opp som ny rekordholder. Swindons rekord med 100 baklengs er så definitivt i fare, med tempoet Sheffield United holder nå. Derby Countys rekord med negativ målscore på minus 69 er også godt innen rekkevidde.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Målløst og motløst

  Tabelljumboen valgte tidlig i desember å sparke manager Paul Heckingbottom. Klubben hadde nylig tapt 0-5 mot tabellnabo Burnley, mens de tidligere også hadde røket med samme siffer mot Arsenal – og med pinlige 0-8 hjemme mot Newcastle. Klubbhelten Chris Wilder ble hentet tilbake for å unngå ytterligere ydmykelser, men heller ikke han har kunnet trylle. Forrige helgs 3-1-seier mot Luton kom mellom to 0-5-tap, og prestasjonen mot Brighton søndag var intet annet enn pinlig.

  Jayden Bogle, Sheffield United
  Lys I Tunellen; Men Da Fra Et Møtende Tog

  Mason Holgate gjorde naturligvis oppgaven vanskelig, da han med en hodeløs, unødvendig og idiotisk takling i kneet på Karou Mitoma ble belønnet med sesongens klart mest fortjente røde kort. Det var uansett verken heder eller ære å dele ut til spillerne som skulle forsvare seg med ti mann. Forsvarsspillet var tidvis bare pinlig, og det var ved flere anledninger også veldig tydelig at det ikke er veldig god stemning innad i laget. Her går man ikke sammen om å dra lasset.

  Total overgivelse

  Alle visste Sheffield United med stor sannsynlighet ville rykke rett ned igjen, etter alle problemene de opplevde forrige sesong. At det skulle ende så ille som dette var uansett vanskelig å forutse. Mens Luton-spillerne blør for både drakta, medspillere og fans, har Sheffield United fullstendig kapitulert. Derbys elleve poeng er allerede slått, og det skal Blades-fansen være glade for. Det blir neppe særlig flere enn de 13 som nå stå på konto.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen