More

  Premier League: Liverpool – Luton

  Noe nær dødt løp i toppen av Premier League-tabellen, etter at Manchester City tirsdag slo Brentford med minste mulige margin. Ajer skled og ga sjanse til Haaland, som naturligvis ble utnyttet til å score kampens eneste mål. Det skiller da bare tre poeng mellom de tre øverste, når de alle har like mange spilte kamper.

  Skadeskutt Liverpool

  Diogo Jota, Liverpool
  Mannefall: Diogo Jota Rakk Akkurat Å Bli Kåret Til Månedens Spiller I Premier League, Før Han Lørdag Tok Plass På Behandlingsrommet I Liverpool.

  Liverpool gis i dag sjansen til å øke luka i tet, når de grunnet helgens ligacupfinale mot Chelsea tjuvstarter helgens Premier League-runde. En viktig uke for kveldens hjemmelag, og da passer det dårlig at de røde nå opplever skadekrise. Bare få uker etter at Klopp opplevde luksusproblem når han skulle plukke sin ellever, er det nå mannefall innad i troppen. Diogo Jota, Curtis Jones, Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Joel Matip, Thiago, Stefan Bajcetic og Dominik Szoboszlai er alle ute av spill. Darwin Nunez og Mo Salah, er i tillegg begge usikre.

  Les også: Sheffield United, tidenes dårligste?

  Under streken

  Premier League
  Strake Tap: Sheffield United Tok Full Pott På Besøk Hos Luton

  Luton er sesongens positive overraskelse i Premier League, men det er fortsatt lang vei frem til fornyet Premier League-kontrakt for debutanten. Bare målforskjellen skiller frem til Everton på trygg plass, men Luton har da kamp til gode på lagene foran seg på tabellen. Også i Town-laget er det skadeutfordringer. Elijah Adebayo måtte kaste inn håndkleet kort tid før avspark I 1-2-tapet mot Manchester United, og angriperen blir heller ikke klar til dagens kamp på Anfield. Jacob Brown, Mads Andersen, Marvelous Nakamba, Daiki Hashioka og Thomas Lockyer er også uaktuelle.

  Liverpool – Luton

  Anfield, onsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,20 – 6,70 – 11,00

  Premier League; Mo Salah
  Poengdeling: Det Endte 1-1 I Omvendte Møte Mellom Luton Og Liverpooll

  Liverpool vant som bestilt mot Burnley i sin forrige hjemmekamp, men prestasjonen var ikke veldig overbevisende. Sykdom i laget bidro til at det ble vanskeligere mot The Clarets enn først antatt. Svarte med en langt bedre prestasjon på besøk hos Brentford, men der forsvant altså viktige spillere som Diogo Jota, Curtis Jones og Darwin Nunez ut med skade. Fikk med nød og neppe med seg poeng fra bortekampen mot Luton, da Luis Diaz utliknet i femte tilleggsminutt. 53 av siste 54 hjemmekamper i Premier League har gitt poeng, og 41 av dem er vunnet.

  Strake tap for Luton. Var for en sjelden gangs skyld oddsfavoritt, men endte opp med tungt tap i bunnoppgjøret mot Sheffield United, før det søndag ble notert knepent hjemmetap også mot Manchester United. 9 av totalt 14 tap har dermed kommet med ett måls margin. Har fortsatt godt håp om fornyet Premier League-kontrakt, og i tre av de neste fem venter kamper mot direkte konkurrenter i bunnen av tabellen. Ingen av de siste 14 (0-6-8) mot Liverpool på Anfield er vunnet, men dette blir altså første besøk siden 1992.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen