More

  Premier League: Handelen har startet

  Den offisielle åpningen av sommerens overgangsvindu er fortsatt noen uker unna, men uten at dette betyr særlig mye. Premier League-klubbene er allerede godt i gang med forhandlinger, og kontrakter er allerede skrevet. De er bare ikke offisielt gjeldende før 14.juni. Spillere på utgående kontrakter er naturligvis også fritt vilt.

  Her er en oversikt over det viktigste som har skjedd i Premier League-klubbene så langt:

  Arsenal

  Ingen nye inn, men Pablo Mari er solgt til Monza for £5 millioner. Forsvarsspilleren har allerede vært utleid til Serie A-klubben i ett år. Ainsley Maitland-Niles var forrige sesong på lån i Southampton, og er nå kontraktsløs.

  Aston Villa

  37-årige Ashley Young har fullført sin andre periode i Villa, men etter 250 kamper forlater veteranen nå klubben.

  Bournemouth

  Premier League: Handelen Har Startet Hamed Traore Premier League
  Premier League: Handelen Har Startet 8

  Hamed Traore er kjøpt fra Sassuolo for 22 millioner pund. Den 23-årige midtbanespilleren har vært på lån i Premier League-klubben siden januar. Jefferson Lerma har takket nei til ny kontrakt, og virker på vei til Crystal Palace. Jack Stacey har også fullført kontrakten på Vitality, og 27-åringen fortsetter nå karrieren i Norwich. Jordan Zemura fortsetter karrieren i Udinese.

  Brentford

  Brentford avventer bud på David Raya, og hentet denne uken inn Mark Flekken fra Freiburg som erstatter. Pontus Jansson har fullført kontrakten, og vender nå hjem til Sveige der han skal spille for Malmö FF. Saman Ghoddos har ikke fått tilbud om ny kontrakt, og iraneren er nå klubbløs.

  Brighton & Hove Albion

  Brighton meldte allerede for en snau måned siden at de hadde kommet til enighet om kjøp av Joao Pedro fra Watford. Overgangssummen oppgis til 30 millioner pund. Taylor Richards fortsetter karrieren i QPR, der han forrige sesong spilte 15 kamper på lån.

  Burnley

  Premier League: Ashley Barnes, Burnley
  Burnley, England, 8Th May 2023. Ashley Barnes Of Burnley Is Substituted On His Final Game For Burnley During The Sky Bet Championship Match At Turf Moor, Burnley. Picture Credit Should Read: Gary Oakley / Sportimage Editorial Use Only. No Use With Unauthorised Audio, Video, Data, Fixture Lists, Club/League Logos Or Live Services. Online In-Match Use Limited To 120 Images, No Video Emulation. No Use In Betting, Games Or Single Club/League/Player Publications. Spi-2429-0108

  Nyopprykkede Burnley skal ganske sikkert vise frem mange nye ansikter etter hvert, men førstemann inn ble uansett Jordan Beyer. Forsvarsspilleren var forrige sesong på lån fra Borussia Monchengladbach, og etter en imponerende sesong signerte han tidlig i mai fireårskontrakt på Turf Moor.  33-årige Ashley Barnes har etter 300 kamper og 50 scoringer bestemt seg for neste sesong å prøve lykken i Norwich.

  Chelsea

  23-årige Dujon Sterling har bare notert to kamper for Chelsea, og etter atskillige utlån skrev backen nylig permanent kontrakt med Rangers.

  Crystal Palace

  Premier League: Handelen Har Startet Luka Milivojevic Premier League
  Premier League: Handelen Har Startet 9

  De tro tjenerne James McArthur og Luka Milivojevic forlater begge Selhurst Park denne sesongen.

  Everton

  Moise Kean ble aldri noen suksess på Goodison, og etter utlån til både PSG og Juventus ble han i mars bekreftet solgt til sistnevnte klubb. Niels Nkounkou spilte totalt syv kamper for Everton, før han denne uken ble bekreftet klar for permanent overgang til Saint-Étienne. Salget av Kean og Nkounkou gir om lag 35 pundmillioner inn i Toffees-kassa.

  Fulham

  Foreløpig ingen bekreftede overganger hos The Cottagers. Willian tippes imidlertid å bli værende, etter sin formidable comeback-sesong.

  Liverpool

  Premier League: Handelen Har Startet James Milner Premier League
  Premier League: Handelen Har Startet 10

  Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain har alle takket for seg på Anfield.

  Luton Town

  Premier League: Handelen Har Startet Henri Lansbury Premier League
  Premier League-Jubel: Luton Er Oppe, Men Alle Får Ikke Være Med

  The Hatters er tilbake, og det vil handles godt i løpet av sommeren. Så langt er det imidlertid bare avsluttede kontrakter å melde om. Sonny Bradley, Harry Isted og Henri Lansbury er av dem som er bekreftet å ikke bli med opp i Premier League.

  Manchester City

  Premier League-mester City har fortsatt to cupfinaler igjen å spille, og så langt er det derfor ikke kjent hvem som går inn/ut. Det meldes om forhandlinger med Chelseas Mateo Kovacic, men intet bekreftet så langt.

  Manchester United

  United har også cupfinale igjen å spille, og ingen bekreftelser om kjøp kommer før lørdagens byderby på Wembley er unnagjort.  Ethan Galbraith og Phil Jones er imidlertid bekreftet ferdige på Old Trafford.

  Newcastle

  Det skal neste sesong spilles Champions League-fotball på St. James’ Park, og det blir ganske sikkert et travelt overgangsvindu på Tyneside. Så langt er det imidlertid ingen bekreftelser å melde om.

  Nottingham Forest

  Manager Steve Cooper har fortsatt ikke lært seg navnene på de 30 spillerne som er hentet inn det siste kalenderåret, og det skal ganske sikkert renskes godt opp i stallen denne sommeren. Jack Colback og Will Swan er bekreftet ferdige på City Ground. Chris Wood har vært på lån fra Newcastle siden januar, og overgangen er nå gjort permanent.

  Sheffield United

  Premier League: Handelen Har Startet James Mcatee Premier League
  Premier League-Comeback: Sheffield United Er Tilbake I Toppdivisjonen.

  The Blades er tilbake i Premier League, og stallen vil garantert styrkes. Så langt ingen bekreftelser, annet enn at innleide spillere som Tommy Doyle og James McAtee (begge Manchester City) har returnert til moderklubb.

  Tottenham Hotspur

  Premier League: Handelen Har Startet Lucas Moura Premier League
  Premier League: Handelen Har Startet 11

  Det vil garantert bli gjort merkbare forandringer i Tottenham denne sommeren, og fansen har naturlig nok først og fremst fokus på Harry Kanes fremtid. Først og fremst må imidlertid en ny manager ansettes, og dette virker å ta tid. Lucas Moura er bekreftet ferdig, mens Dejan Kulusevski mest trolig blir permanent kjøpt fra Juventus.

  West Ham United

  Venstrebacken Arthur Masuaku har den siste sesongen vært på lån i Besiktas, og overgangen er nå gjort permanent. Ingen andre bekreftelser fra klubben som onsdag spiller finale i Europa Conference League mot Fiorentina.

  Wolverhampton Wanderers

  Boubacar Traore har vært på lån siden september, og overgangen fra Metz er nå gjort permanent.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen