More

  Premier League: Fulham – Wolves

  Mandag, men Premier League-runden er fortsatt ikke over. I dag dukes det for duell på nedre halvdel, når Fulham får besøk av Wolves på Craven Cottage. Vertene har fått tung innledning på sesongen, og det er som kjent offensivt det har sviktet som mest. Wolves er bedre stilt, men også der har det vært langvarige offensive utfordringer.

  Rundens ni første kamper inneholdt alle scoringer, men kveldens oppgjør i den engelske hovedstaden hører ikke til kampene man har størst forventninger til når det gjelder nettsus. La oss håpe de overrasker oss. Se selv, på Viaplay kl.21.00.

  Antonee Robinson, Fulham
  Målscorer: Antonee Robinson Er Av Fulham-Spillerne Med Nettsus Denne Sesongen. Denne Går Imidlertid I Eget Bur.

  Fulham – Wolves

  Craven Cottage, mandag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 2,30 – 3,20 – 3,10

  Kveldens hjemmelag er ikke bare seks poeng bak skjema fra i fjor, men har denne sesongen også bare scoret 12 mål fra 12 kamper, mot 22 etter like mange kamper forrige sesong. Det ble ikke hentet noen dugelig erstatter for Mitrovic i august, og Cottagers-fansen skal være glade for at den nyopprykkede trioen fortsatt ikke har fått fotfeste, og at Everton er ilagt minuspoeng. Siste fire kamper har gitt totalt ett poeng. Issa Diop, Adama Traore, Tyrese Francois og Rodrigo Muniz er skadet, mens Joao Palhinha er suspendert etter å ha pådratt seg fem gule kort. Duoen Raul Jimenez og Adama Traore scoret til sammen 50 ligamål for Wolves. Etter overgangen til hovedstadsklubben har de i felleskap scoret ett.

  Mario Lemina, Wolves
  Matchvinner: Mario Lemina Scoret Seiersmålet Da Ulvene Slo Spuirs

  Atskillige forståsegpåere hadde Wolves som en het nedrykkskandidat, og kanskje ikke så rart etter alt som skjedde i august og september. Under ledelse av Gary O’Neil har i stedet ulvene fremstått som en av sesongens positive overraskelser. Har kun tapt én av siste syv, og det til tross for at ulvene har opplevd en god dose stang ut. Seks strake Premier League-kamper uten tap mot kveldens motstander. Ulvene har imidlertid bare holdt nullen i én av siste 22 på bortebane. Selvtillit på innerlomma etter 2-1-seiere mot Tottenham i forrige runde. Pedro Neto, Joe Hodge og Nelson Semedo er skadet, mens Craig Dawson er suspendert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen