More

  Premier League: 6 kamper, 26 scoringer

  Det skulle bli målshow i Premier League i dag, og standarden ble satt i tidligkampen på Goodison. Richarlison har begynt å score mål igjen, og i dag sendte han Tottenham to ganger i føringen mot tidligere lagkamerater. Everton kastet imidlertid aldri inn håndkleet, og etter at Jack Harrison hadde redusert til 1-2, ble Jarrad Branthwaite den store hjemmehelten med sin 2-2-scoring i fjerde overtidsminutt.

  Hodgson på siste verset

  Det endte med fire scoringer på Merseyside, og det skulle ikke bli færre i noen av dagens øvrige fire kamper. Brighton røk i midtuka 0-4 mot Luton, men slo i dag tilbake med 4-1-seier hjemme mot Crystal Palace. Roy Hodgson antas nå å bli førtidspensjonert fra jobben som Palace-manager.

  Premier League
  Premier League: Roy Hodgson Sitter Alt Annet Enn Trygt

  Burnley er på full fart tilbake til The Championship, og i dag tok det bare 20 minutter før man var under med 0-2 hjemme mot Fulham. Chelsea-lånet David Datro Fofana var imidlertid av dem som ikke kastet inn håndkleet, og med to scoringer som sikret poeng ble han dagens helt på Turf Moor. Poenget er nok uansett ikke nok til å sikre annet enn bedret selvtillit før neste Championship-sesong.

  Sekken full i Sheffield

  Premier League
  Premier League: Youri Tielemans Var Av Målscorerne Da Villa Banket Sheffield United

  Om Burnley er på full fart tilbake til The Championship, så kan definitivt det samme sies om Sheffield United. I dag var man etter en halvtime spilt under med 0-4 hjemme mot Aston Villa, og da var naturligvis den siste timen ikke annet enn tidtrøyte for uavhengige tv-seere. Ollie Watkins var banens gigant med én scoring og hat trick i målgivende pasninger. Villa tok dermed tilbake 4.plassen i Premier League, fra Tottenham – som altså måtte nøye seg med ett poeng mot Everton.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker – for bare 5 kroner!

  Luton imponerer – fortsatt

  Premier League: 6 Kamper, 26 Scoringer Ross Barkley Premier League
  Premier League: Ross Barkley Var Atter En Gang Banens Gigant

  Luton filleristet i midtuka Brighton på eget gress, og de fire scoringene mot The Seagulls ble fulgt opp med nye fire fulltreffere i dag. Denne gang holdt det bare til ett poeng, men for noen fantastiske steg Luton Town har tatt i løpet av det første halvåret som Premier League-klubb. Alt av overdreven respekt er lagt i skuffen, og Town-spillerne er alltid på høyden – uavhengig av motstand. Som så ofte før var også i dag Ross Barkley den store dirigenten, og i dag ble det både scoring og målgivende pasning på midtbanespilleren – da Newcastle ble holdt til 4-4 på St. James’ Park.

  Lørdagens Premier League-resultater:

  Everton – Tottenham 2-2

  Newcastle – Luton 4-4

  Burnley – Fulham 2-2

  Brighton – Palace 4-1

  Sheffield United – Villa 0-5

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen