More

  Premier League: 3 hjemmefavoritter

  Flust med både underholdning, spenning og scoringer i Premier League tirsdag. Luton stjal plass i rampelyset med storseieren mot Brighton som tok dem over nedrykksstreken. Tre nye oppgjør i kveld, og tre av de første fem på tabellen har alle hjemmekamper. Manchester City, Tottenham og Liverpool er da også oddsfavoritter, men i oppgjøret mellom Liverpool og Chelsea stinker det i kjent stil av uavgjort.

  Manchester City – Burnley

  Etihad, onsdag 20.30 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 1,09 – 9,65 – 21,00
  Tips: H

  Premier League
  Til Dekket Bord: Erling Braut Haaland Har Notert Seg For Fem Scoringer Fra Sin To Kamper Mot Burnley

  Ingen turte avskrive Manchester City selv om de i november og desember møtte motgang. Og lurt var det. Vel hjemme fra klubb-VM har man igjen fått se City opp mot sitt beste, og Kevin de Bruynes retur fra langvarig skade er naturligvis en boost av de sjeldne. I kveld meldes også Erling Braut Haaland Haaland tilbake i troppen, og da er City naturlig Premier League-favoritt igjen. Siste 8 mot Burnley er vunnet med svimlende 28-0 i målscore. I tillegg til De Bruyne og Haaland er også Ederson, John Stones og Manuel Akanji friskmeldte.

  Burnley har den siste måneden vist spillemessig fremgang, men trolig er det både for lite og for sent. Avga på overtid poeng i det viktige bunnoppgjøret mot Luton, og da skiller det fortsatt fem poeng frem til trygg plass på Premier League-tabellen. 8 av 12 poeng er tatt på bortebane.  Kun én av siste 31 kamper mot City er vunnet. Luca Koleosho, Charlie Taylor og Jordan Beyer er skadet, mens Sander Berge, Aaron Ramsey, Jordan Beyer og Hannes Delcroix er usikre. Vincent Kompany forventes å få tøff kveld mot klubben han som spiller vant tolv trofeer med.

  Tottenham – Brentford

  Tottenham Hotspur Stadium, onsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,65 – 4,20 – 4,50
  Tips: H

  Premier League: 3 Hjemmefavoritter Dejan Kulusevski Premier League
  Premier League-Runden: Dejan Kulusevski Tillates Å Bruke Sin Kunster På Høyrekanten, Når Maddison Nå Returnerer Til Sentral Midtbane

  Tottenham måtte nøye seg med 2-2 mot Manchester United i forrige ligarunde, før de fredag måtte gi tapt hjemme mot Manchester City i FA-cupen. Det ender med enda en sesong uten trofeer for Spurs, men topp 4-plassering i Premier League vil være god trøst. Har slitt tungt med skader på nøkkelspillere, og Heung-Min Son er fortsatt fraværende. Godt nytt er det uansett at James Maddison er tilbake i trening og aktuell i kveld, mens Richarlison på overraskende vis har tatt ansvar for scoringer i Sions fravær. I tillegg til Som er også Pape Sarr, Yves Bissouma, Giovani Lo Celso, Alejo Véliz og Manor Solomon uaktuelle i kveld.

  Etter fem strake tap kunne Brentford forrige helg feire etterlengtet trepoenger, da Nottingham Forest ble slått 3-2 på Gtech. Ivan Toney returnerte fra åtte måneders karantene ved å bli målscorer, og Toneys retur er naturligvis enormt godt nytt. Spesielt når Bryan Mbeumo fortsatt er skadet. Aaron Hickey, Kevin Schade, Christian Nørgaard og Tottenham-lånet Sergio Reguilón er også uaktuelle til kveldens hovedstadsderby. Seieren i forrige runde smakte godt, men fortsatt er ikke Brentford ute av nedrykkssumpa. Statistikken mot Tottenham gir uansett håp, da de er ubeseiret fra siste fire innbyrdes. Vant forrige sesongs tilsvarende med 3-1.

  Liverpool – Chelsea

  Anfield, onsdag 21.15
  Odds fra Norsk Tipping: 1,52 – 4,70 – 5,10
  Tips: U

  Premier League
  Premier League-Runden: Syv Strake Uavgjorte Mellom Liverpool Og Chelsea, Og Ingen Blir Overrasket Om Den Åttende Kommer I Kveld

  Forsmak på ligacupfinalen på Wembley, etter at Liverpool og Chelsea forrige uke tok seg av henholdsvis Fulham og Middlesbrough i semifinalene. Noe målshow forventes ikke, verken på Anfield eller Wembley. Lagenes syv siste innbyrdes har alle endt uavgjort, med totalt to scoringer fordelt på de siste fem oppgjørene. Liverpool topper tabellen etter bare ett tap fordelt på 21 kamper, mens Chelsea klatrer når de nå har vunnet fire av sine siste fem – og alle de siste tre. Flust med fravær i begge lag, men begge klubber har stall til å takle skader og andre fravær. Liverpool har levert totalt ti scoringer fra siste tre Premier League-kamper, og har nå gått to og en halv sesong uten hjemmetap.

  Mohamed Salah, Kostas Tsimikas, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Thiago og Wataru Endo er uaktuelle for Liverpool, mens Chelsea må klare seg uten Reece James, Ben Chilwell, Robert Sanchez, Marc Cucurella, Trevoh Chalobah, Levi Colwill og Wesley Fofana.

  Jürgen Klopp har varslet sin avgang, og kan ende opp med å forlate Liverpool med nye trofeer. De røde er fortsatt med i kampen om fire trofeer denne sesongen, og Chelsea er siste hinder før den ene pokalen. I kveld kan Klopp også få sin Premier League-seier nummer 200, fra sin kamp nummer 318.

  Premier League-runden

  Tirsdag:
  Nottingham Forest – Arsenal 1-2
  Fulham – Everton 0-0
  Luton – Brighton 4-0
  Palace – Sheffield United 3-2
  Villa – Newcastle 1-3

  Onsdag:
  Man City – Burnley
  Tottenham – Brentford
  Liverpool – Chelsea

  Torsdag:
  West Ham – Bournemouth
  Wolves – Manchester United

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen