More

  Portugal – Serbia

  Portugal – Serbia
  Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa)
  Søndag, 20.45
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 1.52
  U: 4.55
  B: 6.75
  Odds fra Unibet
  Vårt Tips: H
  Da skal det avgjøres hvem som tar VM-billetten i gruppe A. Foran den siste runden står Portugal og Serbia helt likt. Målforskjellen er imidlertid i portugisernes favør.
  Vertene med målløs kamp mot Irland sist der man ble tydelig frustrert. Ett poeng i denne kampen sikrer uansett gruppeseieren. Pepe ble utvist sist og er dermed suspendert i kveld. Bernardo Silva er usikker med skade, Nuno Mendes er tilbake fra karantene. Det varsles at Ruben Dias, Joao Cancelo og Diogo Jota, som ikke fikk spilletid mot Irland, alle starter i kveld.
  Serbia varmet opp med 4-0-seier i en treningskamp mot Qatar. Det var sjette kamp på rad uten tap og flere reserver fikk sjansen i den kampen. Nå er det toppet mannskap igjen da det kun er seier som gjelder. Matija Nastastic, Marko Petkovic, Filip Djuricic og Darko Lazovic har alle trukket seg fra troppen med skader.
  Noe skummelt når Portugal bare trenger en U her, men samtidig må Serbia sende alle mann i angrep mot slutten hvis det står likt. Vi ender dermed på et hjemmetips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen