More

  Porto – Sporting CP

  Porto – Sporting CP
  Lørdag 27. februar, kl. 21.30
  Kampodds
  Coolbet 2,26 3,32 3,49
  Norsk Tipping 2,05 3,05 3,15
  Unibet 2,17 3,25 3,30
  All logikk tilsier at gullkampen i Portugal allerede er avgjort denne sesongen, men skal vi få noe som helst spenning er denne kampen den klare nøkkelen.
  Siste sjanse
  Regjerende mester Porto skuffet med strake U-er mot Belenenses, Braga og Boavista i tre ligakamper. Foran mandagens bortekamp mot Marítimo skilte det dermed hele 13 poeng opp til tabelleder Sporting CP. Der slo laget tilbake med 2-1-seier borte mot Marítimo etter avgjørelse i 93. minutt. I den portugisisk liga der storlagene sjelden avgir poeng mot andre enn hverandre ser det umiddelbart ut som en håpløs oppgave å ta igjen. Forrige midtuke ble imidlertid en solid opptur for vertene som åpnet Champions League-sluttspillet med hjemmeseier mot Juventus. Der scoret laget i starten av hver omgang og så ut til å ha full kontroll før en redusering åtte minutter før slutt gjør returoppgjøret i Italia 9. mars til en langt vanskeligere oppgave. I mellomtiden retter trener Sérgio Conceição full oppmerksomhet mot ligaen:
  – Vi tok tidlig ledelsen mot Juventus, akkurat som vi hadde trent på. Spillerne spilte en fantastisk kamp og vi kunne satt inn 3-0 før vi i stedet fikk målet imot. Nå er det ligaen som teller. Hjemmekampen mot Sporting CP er som Champions League-finale å regne for oss. Vi har en klar målsetting om å åpne opp kampen om ligagullet igjen.
  Ustoppelige Sporting
  Sporting CP vant sist ligaen i 2002 og har siden sett rivalene sine gå fra en triumf til en annen. Med 17-3-0 på 20 ligakamper og åtte strake seirer i alle turneringer virker man imidlertid nå helt ustoppelige. Målvakt Antonio Adán ble kåret til månedens målvakt i Liga NOS for andre måned på rad mens høyreback Pedro Porro, på lån fra Manchester City, ble kåret til den beste forsvarsspilleren for tredje gang på rad forrige uke. Lørdag feiret de med igjen å holde nullen i 2-0-seieren hjemme mot Portimonense. Trener Rúben Amorim innser nå hvilken posisjon klubben er i:
  – Jeg skjønner at noen av supporterne aldri vil tilgi oss hvis vi roter bort dette, men det er kun mitt problem. Spillerne tar kamp for kamp og merker ikke noe ekstra press.
  Tips
  Vi satser på at spenningen i Portugal kan opprettholdes litt til og spiller H-en til 2,26 i odds hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen