More

  Suksessmanageren sparket

  Port Vale kvitter seg med suksessmanageren sin med fire serierunder igjen

  Port Vale melder på sin hjemmeside mandag morgen at Darrell Clarke har fått sparken i klubben. Andy Crosby vil lede laget i deres fire gjenstående kamper. Laget ligger bare seks poeng over nedrykksstreken og møter Ipswich på bortebane tirsdag kveld.

  Clarke ble ansatt i klubben i februar 2021 og reddet laget fra å ryke ut av The Football League den samme sesongen. Året etter ledet han laget til et overraskende, men imponerende opprykk fra League Two etter en fantastisk seier over Mansfield på Wembley. Dette skjedde samtidig som han selv måtte sykemelde seg i to måneder av sesongen grunnet et tragisk dødsfall i hans egen familie.

  Deres første sesong tilbake i League One startet glimrende og ved juletider lå klubben på skuddhold til play off. Med bare to seiere på deres 18 siste kamper har sesongen derimot tatt en dramatisk utvikling de siste ukene, og med resultater i mot de neste kampene kan det bli retur til League Two.

  Clarks siste kamp ble det dramatiske oppgjøret borte mot Lincoln lørdag. Det endte med 2-3 etter sen scoring fra Lincoln, i et oppgjør som så tre røde kort der to av dem kom til Port Vale.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen