More

  Plymouth henter tilbake den tredje helten

  Med bare tre dager igjen til seriestart er det passende at hjelpetrioen fra i fjor igjen er samlet i Plymouth.

  Morgan Whittaker, Bali Mumba og Finn Azaz. Det var de tre lånene som bidro i stor grad til at opprykket til Steven Schumacher og pilgrimene fant sted forrige sesong. Og nå er gjengen samlet igjen.

  Morgan Whittaker gjorde lånet fra Swansea til permanent overgang da han ble hentet tidligere i sommer til en rekordsum – bare for å se at Bali Mumba tangerte den summen da han gjorde det samme etter sitt låneopphold fra Norwich.

  I kveld bekreftet Plymouth med sin egen finncoming at midtbanespilleren Finn Azaz returnerer på et nytt sesonglangt lån fra Aston Villa. Dette samtidig som Aston Villa selv kunne meddele at de har signert en ny kontrakt med spilleren som har imponert stort og gått gradene fra Newport til League Two og Plymouth i League One og nå Championship på sine utlån.

  Så får vi se om trioen finner rytmen denne sesongen også. Gjengen opplevde å bli splittet da Whittaker ble hentet hjem fra lånet sitt i januar, mens Azaz selv slet med en skade som holdt han ute av spill en del uker etter jul.

  Plymouth sesongåpner hjemme mot Huddersfield på lørdag i det som blir deres første kamp på nivå to siden 2010 før administrasjon og to strake nedrykk ventet.

  Alt om Plymouth og de 71 andre klubbene i EFL

  Nå er det bare to dager til EFL er i gang igjen med sesongåpning allerede fredag kveld. Vår enorme EFL-spesial kommer ut fredag morgen. Har du ikke abonnent bør du skynde deg om du vil ha over 100 sider fra seriestarten klart når du våkner på LIGASTARTDAGEN FREDAG. Fiks det her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen