More

  PL gjennom 30 år – 47. plass: Brentford

  Vår gjennomgang av alle 50 PL-lagene har i dag kommet frem til 47. plassen og det er samtidig den nyeste av alle deltakerne.

  47 Brentford 1 sesong 38 kamper -8 i målforskjell  46 poeng
  48 Blackpool 1 sesong 38 kamper -23 i målforskjell 39 poeng
  49 Barnsley 1 sesong 38 kamper -45 i målforskjell 35 poeng
  50 Swindon 1 sesong 42 kamper -53 i målforskjell 30 poeng

  Brentford sikret opprykket med 2-0-seier i playoffinalen mot Swansea og var dermed tilbake i toppdivisjonen for første gang på 74 år. Thomas Franks mannskap var av mange, men ikke oss i Tipsbladet, tippet å rykke rett ned igjen, men viste tidlig at man hadde helt andre ambisjoner enn som så. De syv første ligakampene ga seirer mot Arsenal, Wolverhampton og West Ham samt poengdelinger mot Crystal Palace, Aston Villa og Liverpool.

  Fra midten av oktober til midten av februar gikk det langt tyngre, men med Christian Eriksens comeback ble vårsesongen en ren fest.

  7-1-3 på de elleve siste ligakampene gjorde at man var det fjerde beste laget i Premier League fra starten av mars og ut sesongen. De 22 poengene var for eksempel dobbelt så mange som Manchester United tok i den samme perioden.
  13. plassen var meget sterk og Brentford imponerte i tillegg med å spille strålende fotball på veien. Nå venter den antatt tøffe andresesongen, men det blir i hvert fall flere poeng å legge til på vår store Premier League-oversikt!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen