More

  Palace sparker Hodgson

  Ifølge engelske medier er Crystal Palace i ferd med å sparke manager Roy Hodgson. 76-åringen rundet forrige uke 200 kamper som Eagles-boss, men 1-3-tapet mot Chelsea kan også ha vært hans siste. Den nedrykkstruede hovedstadsklubben skal mandag ut i bunnoppgjør mot Everton, men det er fortsatt usikkert hvem som da leder laget.

  *Siste nytt er at Hodgsons planlagte pressekonferanse torsdag er avlyst, grunnet akutt sykdom.

  Østerriksk favoritt

  Palace
  Europacupmester: Oliver Glasner Virker Å Bli Ny Palace-Manager

  Tidligere Eintracht Frankfurt-trener Oliver Glasner skal være på vei inn som erstatter for Hodgson. 49-åringen tilbrakte så godt som hele sin aktive karriere i SV Ried i hjemlandet, og det var også her han startet sin trenerkarriere. Han har siden ledet både Wolfsburg og Eintracht Frankfurt til Champions League, mens han med sistnevnte klubb i 2022 også gikk helt til topps i Europa League.

  Les også: Darren Moore tilbake i manesjen

  Tung periode for Palace

  At Hodgson er på vei ut, er intet sjokk. The Eagles slo Manchester United på Old Trafford i september, men har siden da bare vunnet tre kamper. 10 av siste 16 ligakamper er tapt, og før helgens runde er London-klubben nummer 15, bare fem poeng over nedrykksstreken i Premier League.

  Roy Hodgson, Palace
  Palace Sparker Hodgson 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen