More

  På kant med Forest

  Nyopprykkede Nottingham Forest er aktive før comebacket i Premier League.
  Manager Steve Cooper har i skrivende stund hentet fire forsterkninger, mens det også har vært avganger fra City Ground.
  Midtstopperen Moussa Niakhate er hentet fra Mainz, mens Giulian Biancone (Troyes) kan brukes både som stopper og på høyrebacken. Den pålitelige sisteskansen Dean Henderson har ankommet på sesonglangt lån fra Manchester United. Han overtar da plassen til play off-helten Brice Samba, som har returnert til fransk fotball.

  Sist, men ikke minst, satte man overgangsrekord da man skrev femårskontrakt med den 23-årige spissen Taiwo Awoniyi. Angriperen, som startet karrieren med Liverpool, kostet £17 millioner da han ble hentet fra Union Berlin.
  Men Cooper er ikke ferdighandlet.
  Alt tyder på at Neco Williams blir presentert som erstatter for Djed Spence på høyrebacken før helgen. Liverpool-spilleren er enig med Skogvokterne om sin personlige kontrakt, og klubbene virker enige om overgangssum pålydende £16 millioner for 21-åringen som storspilte på lån i Fulham forrige sesong.

  Også på motsatt side av forsvaret blir det mest trolig presentert forsterkning denne uken. Omar Richards virker nemlig på vei fra Bayern München. Den 24-årige venstrebacken startet karrieren i Reading, og har vært i Bayern siden 2021 – med tolv Bundesliga-kamper som resultat.
  Det flasker seg for rødtrøyene som er tilbake i eliten for første gang på 23 år. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen