More

  Play off i League One: Oxford United – Peterborough

  Første møte mellom lag nummer fire og fem på tabellen i League One når Oxford United håper på første stikke i egen by.

  • League One play off
  • Semifinale første kamp mellom Oxford United og Peterborough
  • Kassam Stadium
  • 20.45 på Vsport 3

  Fredag kveld tok Bolton første stikk i den første semifinalen mellom Barnsley og Bolton. Dion Charles scoret to mål før hjemmelaget øynet håp kvarteret før slutt. Det håper brast da Randell Williams sin corner gikk rett i mål på overtid, og med 3-1 hjem til returoppgjøret kommende uke tyder mye på at det i år blir Bolton som får Wembley-billett.

  Lørdag er det duket for det første oppgjøret mellom lag nummer fem og lag nummer fire på tabellen i League One. Oxford United har hatt en berg og dalbane av en sesong, men er nok strålende fornøyd med hvor de nå befinner seg. Etter en råsterk start under Liam Manning stod de ribbet igjen da han gikk videre til Bristol City midtveis i sesongen.

  Inn kom ukjente, for mange, Des Buckingham etter flere år i det store utlandet. Han fikk en tøff start og det så virkelig ut som om sesongen skulle gå opp i røyk, men med tiden fikk han hjulene til å rulle igjen og sesongen ble avsluttet på råsterkt vis. Med 5-2-1 på deres åtte siste kamper tok de seg tilbake til play off før de i siste sekund også fikk sneket seg opp på femteplass.

  Dermed er det Peterborough som venter over to kamper. The Posh har også variert denne sesongen, men har stort sett holdt seg blant topp fire. I januar da storlagene ble slått på rekke og rad seilet de attpåtil frem som en av favorittene til direkte opprykk. Det ble raskt stanset grunnet en forferdelig formkurve før Darren Ferguson fikk samlet troppene til en sterk sluttspurt.

  Vi har fortsatt ikke glemt fjorårets play off mot Sheffield Wednesday da Posh ledet 4-0 etter første kamp for så å tape 5-1 på Hillsborough og tap i straffekonkurranse i en av de mest episke play off-kveldene vi har vært vitne til. De ønsker ikke reprise.

  Scoringskåte både hos Oxford United og Posh

  Nok Et Opprykk På Cven For Darren Ferguson?
  Darren Ferguson Håper På Suksess Mot Oxford United

  Ingen scoret flere enn The Posh sine 89 scoringer denne sesongen, og mye av grunnen er en trio på topp som alle jakter. Ungguttene Ephron Mason-Clark, Ricky-Jade Jones og Kwame Poku har stått for 35 av målene samtidig som at ringreven Jonson Clarke-Harris har måttet innfinne seg med å spille fjerdefiolin og bidratt fra benk med ni scoringer. Trioen i takt med de offensive og herlige midtbanespillerne Harrison Burrows og Joel Randall gjør dette laget til et meget severdig mannskap, og et som kan skape trøbbel for alle og enhver.

  Så får vi se om Oxfords herlige frontfigurer i Mark Harris, Tyler Goodrham og Ruben Rodrigues vil gjøre det bedre. At kampene vil inneholde mål har vi uansett stor tro på, og det er ikke mange ukene siden det endte 5-0 til de gule i ligakampen på Kassam Stadium.

  Første kamp går av stabelen lørdag fjerde mai klokken 20.45 før returoppgjøret spilles i Peterborough åttende mai klokken 21.00. Alle kampene går på Vsport.

  Spilltips

  Begge lag scorer gir alt for lav odds til at man orker, men over 3,5 scoringer til 2,05 er absolutt innenfor rekkevidde. Cameron Brannagan-scoring til 3,75 er og spillbart da han står bak både straffer og dødballer for hjemmelaget. En hjemmeseier til 2,15 går vi for også.

  Alle odds Norsk Tipping

  • H: 2,15
  • U: 3,65
  • B: 2,60

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen