More

  Play off i League One: Barnsley vs Bolton

  Vårens vakreste eventyr er her. I kveld starter play off-dramaet i League One med denne gullgruven mellom Barnsley og Bolton, akkurat som i fjor.

  • League One play off
  • Semifinale første kamp
  • Oakwell
  • 20.30 på Vsport 3

  Barnsley sparket manager Neill Collins med en ligarunde igjen for Yorkshire-klubben, og The Tykes endte opp på sjetteplass etter 1-1 i siste ligarunde og sin sjette strake kamp uten seier. Det kunne gått galt for klubben som lenge var med i kampen om direkte opprykk og da Northampton utlignet på overtid falt de ned på sjetteplass og møter derfor tøffest mulig mostand i semifinalene. Det kunne dog endt verre om Lincoln eller Blackpool hadde vunnet sine kamper.

  Bolton på sin side var nær direkte opprykk, men måtte til slutt gi tapt i kampen mot Derby County. Ian Evatt sitt mannskap har vært solide og jevne gjennom hele sesongen, men litt for mange uavgjortresultater var det som til slutt sørget for at de endte fem poeng unna andreplassen. Det positive er at de er i en helt annen form enn motstanderne når vi nå skal ha dobbeltmøte over få dager. De avsluttet sesongen med en heftig 3-3 kamp borte mot Peterborough. 37 år gamle Cameron Jerome valgte å starte sesongen litt sent og scoret i klubbens tre siste kamper og det som ble hans tre eneste mål denne sesongen.

  Den store stjernen for tiden er uansett Aaron Collins som stod for seks scoringer på deres seks siste og uten tvil mannen man kanskje skal sette et spill på i de to kampene. For Barnsley er det Devante Cole som er toppscorer med sine 18 mål, men det går lenge mellom hver kamp han gjør positive bidrag denne våren. Da har vi mer tro på John McAtee og Adam Phillips.

  Les også: Play off-drama på nivå fem og seks i helgen.

  Reprise av fjorårets semifinale for Barnsley?

  Play Off I League One: Barnsley Vs Bolton 1030096883 Barnsley
  Slik Så Det Ut For Et År Siden Da Barnsley Tok Seg Videre Til Finalen På Bekostning Av Nettopp Bolton

  Lagene møttes også i semifinalen i fjor. Da var det Barnsley som hadde førersetet i form av hjemmekamp i siste oppgjør og en sterkere tabellplassering. I år har Bolton jevnt over vært bedre enn dagens verter, og står som favoritter til å ta skalpen på Yorkshire-laget denne gang. I fjor endte det 1-1 og 1-0 før Barnsley tapte finalen mot Sheffield Wednesday i ekstraomgangene. Forrige sesong var Oakwell fylt til randen i deres hjemmekamp mot Bolton, men med formkurven og problemene klubben har hatt den siste uken vil det ikke skje i kveld. Men stemning blir det.

  Returkampen spilles i Bolton tirsdag 7 mai klokken 21.00

  Spilltips

  To tips seiler opp som aktuelle. Det ene er Aaron Collins scoring til 2,95 i odds hos Norsk Tipping. Det frister også veldig med uavgjortspill til 3,20. Bolton vil være fornøyd med det før returen hjemme i Bolton.

  Odds Norsk Tipping

  • H: 2,90
  • U: 3,20
  • B: 2,10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen