More

  Øvelse gjør mester

  0-7 og 0-4 mot Manchester City, 0-6 og 0-3 mot Liverpool, 2-6 og 1-5 mot Manchester United, 0-4 mot Tottenham…
  Leeds har måttet tåle noen virkelige karameller mot topplagene siden returen til Premier League.
  Kritikerne har langet ut mot den tidvis naive spillestilen, men Leeds har stått fast på sitt høye og aggressive press – uansett motstand, både under Marcelo Bielsa og Jesse Marsch.
  Søndag fikk man besøk av Chelsea, og igjen var det «alle mann til pumpene»-fotball fra hjemmelaget på Elland Road. Denne gang lyktes man imidlertid til fulle.

  Chelsea-spillerne fikk aldri ro i sitt oppbyggende spill, og når Leeds også utnyttet mulighetene de spilte seg frem til endte det med fortjent 3-0-seier foran et ellevilt hjemmepublikum på Elland Road.
  Øvelse gjør mester, og dette Leeds-laget kler – ikke overaskende – veldig godt å spille uten nedrykksspøkelse hengende over seg. Frykten fra vårsesongen er borte, og spillerne slipper seg løs over hele banen.
  Leeds virker samtidig å ha gjort et spennende vindu.
  De to største stjernene har forsvunnet ut, men inn har kommet dedikerte spillere som kjemper for hverandre. Rasmus Kristensen, Marc Roca og Brenden Aaronson passer som hånd i hanske i dette laget, og fortsatt er det mer i vente.

  Colombianske Luis Sinisterra ankom med skade, og har fortsatt bare fått vise seg frem i drøyt 20 minutter. Patrick Bamford sliter fortsatt med vondter, og var av dem som måtte stå over Chelsea-kampen. I hans fravær har Rodrigo Moreno for alvor vist seg frem, og i bakhånd har man unge, tålmodige og veldig gode Joe Gelhardt.
  I tillegg har spillere som Jack Harrison og Tyler Adams tatt enda et steg, mens Leeds-bossen nok heller ikke er helt ferdighandlet. Enda en angriper, og kan hende en venstreback, antas å bli hentet før vinduet stenger neste uke.
  Chelsea-manager Thomas Tuchel valgte etter 0-3-tapet å skylde nederlaget på Chelseas egne feil, heller en å berømme Leeds United-spillerne.
  Han om det. Vi andre nyter synet av SuperLeeds når de spiller fotball som dette. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen