More

  Ousmane Dembele erstatter Mané

  Liverpool kom til kort i Champions League-finalen mot Real Madrid, og mye tyder på at dette samtidig var Sadio Mánes siste kamp for de røde fra Merseyside.
  Senegaleseren ryktes å være på vei til Bayern München, og umiddelbart går det samtidige rykter om at Barcelonas Ousmane Dembele kan bli den som erstatter ham på Anfield. 25-årige Dembele skal også være ønsket av Chelsea, som mandag ble bekreftet å være under nytt eierskap.
  Villarreal-forsvarer Paul Torres sies å komme stadig nærmere en overgang til Manchester United. 25-åringens agenter sies å nå være i England for samtaler med United-ledelsen.
  James Garner feiret søndag opprykk til Premier League med Nottingham Forest, og flere klubber skal nå være interessert i å overta lønnsutgiftene til den utleide Manchester United-spilleren. Leicester ryktes å stå langt fremme i køen.
  Richarlison imponerte i sesonginnspurten da Everton med et nødskrik beholdet plassen i Premier League, men det er alt annet enn sikkert at The Toffees får beholde den brasilianske angriperen. Flere storklubber vifter med sjekkheftet, og sportsvaskerne i Paris Saint-Germain skal være av dem.
  Barcelonas nederlandske midtbanespiller Frenkie de Jong er av et kobbel av spillere som i disse dager kobles med Manchester United. Ajax-forsvarer Jürrien Timber og den unge Benfica-angriperen Darwin Nunez skal stå på den samme ønskelista.
  Tottenham, Manchester United og Inter sies interessert i Juventus-angriper Paulo Dybala. 28-åringen står bokført med 82 scoringer på 210 ligakamper siden debuten for Juventus i 2015.
  Robert Lewandowski bekreftet i dag at han er ferdigspilt i Bayern München, og alt tyder på at Barcelona blir storscorerens neste stoppested.
  James Tarkowskis kontrakt med Burnley er fullført, og den gode midtstopperen blir ganske sikkert værende i Premier League. Aston Villa sies å være favoritt til å sikre seg 29-åringens underskrift. Newcastle skal imidlertid også være interessert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen