More

  Ollie Watkins: Rekord i sikte

  Livet leker for Aston Villa-angriper Ollie Watkins. 27-åringen ble hentet til Villa etter 45 ligascoringer på 132 ligakamper for Brentford, og har fortsatt målproduksjonen på Villa Park. Og spesielt etter Unai Emerys ankomst har det løsnet for angriperen. I januar startet en rekke med elleve scoringer på tolv kamper, der han også ble første Villa-spiller med scoring i fem strake kamper. I denne sesongs første seks kamper leverte han fire målgivende pasninger, før ham mot Brighton for to uker siden bidro med hat trick. 

  Les også: Spillerbørs Kypros – Norge

  Endelig tilbake

  Ollie Watkins
  Comeback: Ollie Watkins Er Tilbake I Den Engelske Landslagstroppen, For Første Gang På 18 Måneder

  Etter totalt fire scoringer, inkludert hat trick mot Brighton, og fire målgivende pasninger fra sesongens åtte første kamper ble han også belønnet med plass i Gareth Southgates landslagstropp. Som om ikke dette var nok har han også nylig signert ny langtidskontrakt med Aston Villa.

  -Jeg er veldig glad for den nye kontrakten. Jeg stortrives her, og det føles som om dette er klubben jeg ønsker å bli værende i for mange år, sier spissen til lokalavisa i Birmingham.

  Rekord i sikte

  Watkins ankom Villa fra Brentford for £30 millioner i 2020, og han har siden bokført 50 scoringer i alle turneringer. Gabriel Agbonlahor er tidenes mestscorende Aston Villa-spiller med 86 fulltreffere, og Watkins har siktet innstilt.

  Supersøndag, Ollie Watkins
  Hat Trick-Helt: Hat Trick Mot Brighton Bidrar Til At Watkins Flyr Høyt På Målpoeng-Tabellen Denne Sesongen

  -Jeg har satt meg noen mål i Villa. Jeg ønsker å slå «Gabbys» rekord i antall scoringer, og jeg ønsker å vinne trofeer. Begge deler virker oppnåelig med den spillerstallen og manageren vi har nå, sier den engelske landslagsspilleren.

  Ollie Watkins nummer 8

  Gabriel Agbonlahor
  Tidenes Toppscorer: Gabriel “Gabby” Agbonlahor Troner I Tet

  Watkins er nummer åtte på tidenes toppscorerliste i Aston Villa med 50 scoringer, men ytterligere tolv scoringer passerer han både Gareth Barry (52), Harry Burrows (54), Dion Dublin (57), Juan Pablo Angel (62), og Tony Hateley (62). Med formen han nå viser kan de alle være passert i løpet av inneværende sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen