More

  Oldham og Jordon Ibe i fokus

  Litt snacks fra National League følger, for der har Oldham hentet inn sin nye manager og hva skjer med Jordon ibe?

  Vi oppsummerte situasjonen i National League i helgen, og det er et sammendrag man bør lese om man vil være litt oppdatert på alt som skjer på nivå fem. Siden den gang har det blitt spilt kvalifisering til første runde av FA-cupen, og en status på hvordan det gikk er ventet å tikke inn på deres favorittside i løpet av de neste dagene.

  I dag ble det også klart at det største manager-talentet utenfor ligasystemet tar turen opp til League Two. Mike Williamson forlater suksessen i Gateshead til fordel for ulykksalige Milton Keynes. Men hva så med Oldhams jakt på ny manager?

  Oldham-manager på plass

  Erstatteren til David Unsworth er faktisk funnet. Oldham Athletic har ikke reist langt i jakten på ny manager, men det er en rutinert herremann som har opprykk fra både National League og League Two på sin cv. Micky Mellon er klar for å lede Oldham til nye høyder.

  51-åringen som fikk sparken i sin andre periode i Tranmere Rovers så sent som i mars har takket ja til en treårig avtale med Manchester-klubben. Skotten har fra før rykket opp fra nivå fem med både Fleetwood og Tranmere. I sin første periode hos sistnevnte rykket han også opp til League One. Med fem opprykk på lista med tre ulike klubber er det kanskje et klokt valg av Oldham, selv om ikke fotballen nødvendigvis er den som vil begeistre mest.

  Steven Thompson og Neil Redfearn ledet laget i ukene Oldham jaktet ny manager, men har nå forlatt klubben.

  Og Jordon Ibe returnerer til fotballen

  Jordon Ibe ble sett på som et større talent enn Raheem Sterling en periode. Liverpools nye vidundergutt stoppet plutselig opp sin enorme utvikling og siden kunne vi lære at han i en lang periode slet med depresjon. Forsøk på å gjenreise karrieren på utlån hos Birmingham og Derby ble forsøkt før Bournemouth tok sjansen på å hente kantspilleren permanent.

  Der fikk han 80 kamper før Derby hentet han tilbake i 2020/21-sesongen der han bare fikk en kamp på sine to sesonger, i det som også var perioden han kom ut med sine problemer utenfor banen. Han reiste til Tyrkia og klubben Adanaspor, men forlot klubben etter få måneder og minimalt med spilletid.

  Etter et år uten fotball dukket han plutselig opp i nyhetsbilde igjen denne helgen. Jordon Ibe hadde signert for National League-sliterne Ebbsfleet Town på nivå fem. Den nå 27 år gamle spilleren var i helgen ubenyttet reservere da hans nye klubb spilte kvalifisering til FA-cupen.

  Jordon Ibe kunne i intervju fortelle om en enorm glede over å kunne være tilbake der han trives best. På fotballbanen. Vi ønsker Ibe lykke til og håper han gjenvinner både glede og fotballform.

  Prøv Norges eneste sport- og spillavis i fire uker for FEM KRONER!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen