More

  Særs spennende valg av Milton Keynes

  Den tidligere Newcastle-spilleren Mike Williamson blir ny manager i Milton Keynes.

  Starten tilbake i League Two gikk ikke helt etter planen for sommerens ansettelse Graham Alexander. På mandag fikk han sparken etter at de slapp inn to baklengsmål på overtid hjemme mot Barrow forrige helg og utvidet rekken til åtte kamper uten seier.

  Milton Keynes har av og til gjort spennende valg av manager, så også denne gangen. Den tidligere Newcastle-stopperen Mike Williamson blir ny manager, og 39-åringen debuterer dermed i EFL som manager.

  Fra Gateshead til Milton Keynes

  Mike Williamson Går Fra Gateshead Til Milton Keynes
  Fra Gateshead Til Milton Keynes

  Williamson trappet ned fotballen med spill for Gateshead i 2018, men etter bare ett år i klubben gikk han over som spillende manager da klubben rykket ned fra National League til National League North. Hans første sesong som spillende manager ble ødelagt av Covid, men sesongen 2021/22 sendte han laget tilbake til National League etter tre sesongen på nivå seks.

  I deres første sesong tilbake guidet han klubben til en 14.plass på tabellen, samtidig som han ledet laget helt frem til finalen i FA-Trophy der de tapte 0-1 mot Halifax i finalen på Wembley. Williamson har med sin fotballfilosofi blitt regnet som en av de mest spennende trenerne utenfor ligasystemet. Han har siden sommeren blitt linket til flere klubber i League Two, men først nå skjer byttet.

  39-åringen, som la fotballskoene på hylla så sent som i år, får med seg Ian Watson som assistent. Han har vært med siden Williamson ble ansatt som manager i 2019. Deres første oppgave blir å sikre klubben deres første seier på ni kamper i bortemøtet med Accrington Stanley førstkommende lørdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen