More

  Oldham gav Chesterfield en hjelpende hånd

  Midtukerunden i National League sendte Chesterfield nærmere opprykket, takket være Oldham og deres fantastiske bortekamp.

  Etter at Chesterfield gikk på sitt første ligatap på hele 13 kamper i helgens bortekamp mot Southend var det nå litt spenning i toppen av National League før ukens midtukerunde. Men vi kan vel nesten allerede slå fast at ingen vil stoppe Chesterfield denne sesongen.

  Chesterfield sørget for å komme tilbake på sporet ved å slå Woking 2-0 på bortebane etter scoringer fra nomaden Joe Quigley og Armando Dobra med scoring i hver sin omgang. Samtidig snublet to av deres nærmeste utfordrere denne tirsdagskvelden da Solihull Moors tapte 1-2 hjemme mot Gateshead og Bromley tapte 2-3 hjemme mot Aldershot. For Bromley sin del ble det en blytung aften til tross for den perfekte start. De ledet nemlig 2-0 før fire minutter var spilt, men gjestene hentet opp ledelsen før de fire minutter på overtid sørget for en fantastisk snuoperasjon mot Bromley som da også var nede i ti menn.

  Les også: Barnsley kastet ut av FA-cupen

  Oldham med festfotball mot nærmeste utfordrer

  På andreplass og nærmeste utfordrer til Chesterfield ligger Barnet. Dean Brennan som har gjort en strålende jobb med Barnet var full av selvtillit før tv-oppgjøret hjemme på The Hive Stadium mot selveste Oldham Athletic.

  James Norwood sendte gjestene i føringen på straffespark etter halvtimen, men like før timen var spilt hadde Harry Pritchard utlignet for Barnet. Da dro Karl Mike Fondop-Talum opp med denne avslutning for gjestene fra Oldham

  Micky Mellons start som Oldham-manager har vært solid, og har virkelig funnet flammen i den store spissen James Norwood. Med mål og assist på blokka skulle man tro Norwood var fornøyd, men han viste gammel klasse da han ble spilt alene gjennom med kvarteret igjen å spille.

  Oldham vant til slutt oppgjøret 4-1 og etter den begredelige starten på sesongen under David Unsworth har de nå bare to poeng opp til play off. Med sine 30 poeng er de likt med Rochdale som også virker til å ha funnet formen og noterte seg for en ny seier denne uken.

  Chesterfield tar kanskje den direkte opprykksplassen, men det blir heftig kamp om den andre plassen opp til The Football League. Og vi skal holde deg oppdatert jevnt og trutt.

  Resultatene fra tirsdagens kamper

  Oldham Gav Chesterfield En Hjelpende Hånd F Fvv0Xxmaacxls Oldham
  Oldham Gav Chesterfield En Hjelpende Hånd 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen