More

  Oddstips: Vålerenga – Lillestrøm

  Alt klart for sesongens første utgave av Norges mest følelsesladde derby.

  • Vålerenga – Lillestrøm (Eliteserien
  • Mandag kl. 18:00 (TV 2 Play)
  • Intility Arena, Oslo

  Vi har hatt stor suksess med våre oddstips denne helgen. Elches 4-0-seier over Rayo Vallecano ga flott gevinst til 4,00 i odds, og vi traff også på begge våre forslag fra helgens OBOS-runde.

  I dag rettes all oppmerksomhet mot festforestilling i hovedstaden når det dukes for landets største hatoppgjør, når Lillestrøm gjester erkefiende Vålerenga. Begge lag har vært krystallklare på at de har ingenting til overs for hverandre, og det kommer ikke til å være noen tapt kjærlighet på gressmatta på Intility Arena i kveld.

  Og det er Vålerenga som har det største presset på seg foran kveldens lokalderby. Dag-Eilev Fagermos mannskap har ikke sett bra ut innledningsvis denne sesongen, og 1-0-seieren over tabelljumbo Aalesund i seriepremieren, er hovedstadslagets eneste trepoenger så langt i år før kveldens visitt av Lillestrøm. Vålerenga tapte sin to påfølgende kamper mot Sarpsborg 08 og Brann med 0-2 og 1-3.

  Seedy Jatta I Aksjon Mot Lillestrøm I Fjor. Les Hvordan Vi Tror Det Går I Mandagens Oddstips.
  Oddstips: Vålerenga - Lillestrøm 2

  Lillestrøm har fått en fin start på sesongen. De ristet av seg tapet mot Viking i serieåpningen på forbilledlig vis, og siden har kanariene radet opp strake seirer mot Strømsgodset og regjerende seriemester Molde med 4-3 og 2-1. Forrige uke leverte de sesongens hittil beste prestasjon da de slo høytflyvende Bodø/Glimt 1-0 i semifinalen i cupen, og er dermed klar for cupfinale mot Brann om snaue tre uker. Vel så bekymringsverdig for Eliteseriens øvrige lag er at spissparet Thomas Lehne Olsen og Akor Adams virkelig begynner å finne tonen på topp for Fugla.

  Skader

  Christian Borchgrevink er definitivt ute for Vålerenga, i tillegg er Omar Bully Drammeh usikker. LSK har en del usikre kort før denne: Martin Ove Roseth, Eskil Edh, Andreas Vindheim, Marius Lundemo og Elias Solberg er regnes alle som usikre før kveldens match.

  Statistikken

  Det kunne knapt vært jevnere mellom disse lagene før kveldens derby. Begge lag står med 30 seirer hver i de 88 foregående seriemøtene, mens 28 har endt uavgjort. Forrige sesong vant lagene hver sin hjemmekamp, og det endte 3-1 til Vålerenga i forrige sesongs derby på Vålerenga. Lillestrøm vant 2-0 på Åråsen. Kanarienes forrige borteseier kom i 3-0-triumfen i 2019.

  Tipset

  • B
  • Odds: 2,65 hos Norsk Tipping

  Lillestrøm har vært det klart beste laget av disse to i den tidlige sesongstarten, og får dermed et relativt klart favorittstempel av oss i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen