More

  OBOS-runden med oddstips

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det har vært uvanlig målfattig i OBOS-ligaen så langt i år. Når kommer måleksplosjonen? Vi ser nærmere på runden og presenterer helgens oddstips.

  «Sånt skjer bare i OBOS-ligaen» er en setning som har vært en gjenganger de siste sesongene. Spinnville resultater og elleville målfester har blitt synonymt med Norges nest øverste divisjon, men foreløpig har den helt store underholdningen latt vente på seg. 15 av 24 kamper har nemlig endt med under 2,5 mål, og selv om tre runder kanskje er for lite til å danne et ordentlig sammenligningsgrunnlag, er kontrasten til forrige sesong likevel slående. Sesongstarten har vært spesielt vanskelig når det kommer til tipping, men vi prøver oss likevel med noen oddstips til helgens runde.

  Joachim Olsen Solberg Deprimerer. Under 2,5 Mål I Mjøndalen Sine Kamper Har Hittil Vært Solide Oddstips.
  Obos-Runden Med Oddstips 2

  Blodfattig Mjøndalen

  Da var det nemlig bare 9 av 24 oppgjør i de tre første rundene som ga under 2,5 mål, men kan hende løsner det på målfronten denne runden. Og en av kampene vi tror det kan bli skikkelig målrikt, er i Moss. Det blir neppe målløst på Melløs når Jerv tar turen til Østfold for å bryne seg på den nyopprykkede klubben. Grimstadværingene har nemlig bidratt mest til underholdningsverdien med over 2,5 mål i alle sine tre matcher hittil denne sesongen. Og det ble tilstrekkelig med underholdning da de slo Skeid 3-2 forrige ligarunde hjemme i Grimstad, der portugisiske Samuel Pedro scoret alle tre målene for Arne Sandstøs mannskap.

  Til sammenligning har det vært under 2,5 mål i alle Mjøndalen sine kamper så langt i 2023, som til helgen får besøk av opprykksfavoritt Kristiansund. Bruntrøyene var regelrett tannløse i mandagens oppgjør mot Fredrikstad og skapte ikke en eneste kvalifisert målsjanse i løpet av 90 minutter pluss tilleggstid, og det er dermed kanskje ikke så overraskende at Kevin Nicols mannskap fremdeles har til gode å score denne sesongen, og får det ikke enklere de neste rundene når Kristiansund og Jerv venter i de to neste rundene – to lag som begge spilte i Eliteserien forrige sesong.

  U i Sogndal

  Kristiansund fikk en uventet røff start på sesongen, men kunne omsider feire sesongens første seier da de slo Vegard Hansens Kongsvinger relativt komfortabelt 2-0 forrige runde. De har gode sjanser til å doble antall trepoengere når de tar den lange turen til Nedre Eiker lørdag ettermiddag, og vi gir Christian Michelsens lag tilliten som får favoritt i helgens ligarunde, og oddsen på 1,85 er heller ikke nevneverdig avskrekkende.

  Et lag som har levert atskillig mer på underholdningsfronten i sesonginnledningen er Bryne. De står med 2-1-seier mot Kongsvinger, 1-2-tap mot Ranheim og 2-2 mot Start etter de tre første rundene, og fire poeng mot såpass kvalifisert motstand må sies å være en fullt godkjent start på sesongen for jærbuene. Får det selvsagt ikke enkelt mot Sogndal på Fosshaugane Campus, men vi tror de er kapable til å få med seg noe fra saftbygda, og U’en forsøkes dermed til fine 3,75 ganger innsatsen. Tore André Flo var veldig fornøyd med 2-1-seieren borte mot Moss forrige runde, og er helt oppe på andreplass på tabellen med syv poeng hittil. Ingen av Sogndals ni siste hjemmekamper har endt uavgjort, men den rekken må ryke før eller siden, og det tror vi gjør lørdag ettermiddag.

  Oddstips

  FAVORITTEN:
  Mjøndalen – Kristiansund
  TIPS
  B til 1,85 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:
  Sogndal – Bryne
  TIPS
  U til 3,75 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen