More

  Dagens oddstips: Elche – Rayo Vallecano

  Det er fullstappet fotballprogram denne lørdagen og som dagens oddstips tar vi turen til Spania og Elche – Rayo Vallecano.

  • Elche – Rayo Vallecano (LaLiga)
  • Lørdag kl. 16.15
  • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche)

  Vi har tidligere lagt ut full analyse av helgens spanske omgang. Personlig tror imidlertid jeg at det er muligheter for at det kommer en skrell i den første kampen i ettermiddag.

  Oddstips Elche – Rayo Vallecano

  Nok et tap for sørgmodige Elche, som i midtuken røk 0-1 borte mot Celta Vigo. Det har vært en blytung sesong for jumbolaget i La Liga, og nedrykket til Segunda kan bli befestet allerede denne helgen om de taper her. Elche har i tillegg til den svake poengfangsten hatt store problemer med å holde på disiplinen blant egne rekker. Ingen lag i divisjonen er i nærheten av å overgå deres 81 gule og hele 12 røde kort, som er desidert flest i La Liga. Jony Alamo, Pedro Bigas, Jose Angel Carmona og Helibelton Palacios står over med skader.

  Rayo Vallecano overbeviste stort i midtukens flotte 2-1-triumf over Barcelona. Andoni Iraolas mannskap har et merkelig overtak på de suverene ligalederne, for Rayo har nemlig ikke tapt mot Barca på de fire siste innbyrdes oppgjørene. Onsdag var det de som så ut som de ledet La Liga, og vant fullt fortjent. Fortsetter dermed å slå over sin vektklasse, og slo dermed tilbake etter forrige helgs 1-2-tap mot Real Sociedad. Kun Radamel Falcao mangler i ettermiddag.

  Nico Fernandez Og Elche Skal Opp Mot Rayo Vallecano I Ettermiddag
  Dagens Oddstips: Elche - Rayo Vallecano 2

  Tipset

  Vi forsøker høyoddseren som oddstipset i Spania i ettermiddag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen