More

  Oddstips: Real Sociedad – Real Madrid

  Storkamp fra La Liga.

  • Real Sociedad – Real Madrid (La Liga)
  • Tirsdag kl. 22:00 (TV 2 Sport Premium)
  • Reale Arena, San Sebastián

  Flyten på våre oddstips fortsetter. Lillestrøms høydramatiske triumf sørget for at bortetipset vårt dundret inn til 2,65 i odds, og vi krysser fingrene for at rekken med gevinster fortsetter i kveld.

  For med midtukerunde i La Liga, er det plenty å se frem til, og i kveld får vi servert en skikkelig godbit når topplagene Real Sociedad og Real Madrid barker sammen i gourmethovedstaden San Sebastián.

  Real Sociedad

  Real Sociedad har hatt en fin sesong hittil, og holder fjerdeplassen med fem poengs forsprang til Villarreal før midtukens runde. Dermed holder La Real stø kurs mot sin første Champions League-deltakelse, som også er baskernes store mål denne sesongen. Hadde en svak mars måned med bare én seier på fire ligakamper, men har reist seg igjen i april. 3-1-1 på de fem siste er Champions League-form, i alle fall når de andre lagene rundt La Real på tabellen fortsetter å avgi poeng. Forrige fredag tok de en sterk 2-0-seier borte mot Osasuna, takket være et tidlig selvmål og sen avgjørende scoring av Take Kubo.

  • Imanol Alguacíl forventer den beste utgaven av Real Madrid

  Real Madrid

  Real Madrid har sett tittelforsvaret forsvinne ut av hendene sakte, men sikkert, utover sesongen. Avstanden opp til Barcelona har blitt stadig større, og med 11 poeng og bare seks runder igjen, er håpet om å forsvare ligatittelen så godt som ute. Dermed vil Carlo Ancelotti satse alle kortene sine på å forsvare Champions League-tittelen og ikke minst helgens Copa del Rey-finale mot Osasuna. Tapte svært overraskende forrige uke mot Girona, da katalanernes Taty Castellanos ble historisk, men svarte på tiltale i helgens 4-2-seier mot nedrykkstruede Almería. Viktige Vinícius Júnior er ikke aktuell til kveldens oppgjør med suspensjon, og det er i det hele stor usikkerhet hvor tungt Ancelotti kommer til å gamble med kveldens startellever, med cupfinale og Champions League-semi mot Man City like om hjørnet.

  Skader

  Lite skadetrøbbel for La Real med bare Sadiq Umar og Martín Merquelanz ute. Noe mer usikkerhet hos Real Madrid: Ferland Mendy og David Alaba er definivit ute, det samme er Eduardo Camavinga og Vinícius Júnior med suspensjoner. Fede Valverde og Luka Modric er usikre, mens Karim Benzema bør bli klar.

  Karim Benzema Har Hatt En Ny God Sesong, Men Er Nylig Tilbake Fra Skade Her. Blant Annet Derfor Tror Vi På La Real I Kveldens Oddstips.

  Tipset

  • Real Sociedad vinner med ett mål
  • Odds: 4,20 hos Norsk Tipping

  Real Madrid har mange sentrale spillere ute eller tvilsomme til å stille fra start, og har sesongdefinerende oppgjør i Copa del Rey og Champions League de neste dagene. Vi tror La Real tar denne med knapp margin.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen