More

  Scoret fire (!) mot Real Madrid

  En uforglemmelig kveld for Valentín Castellanos og Girona.

  25. april 2023 er en dato Valentín Castellanos aldri kommer til å glemme. Dette er nemlig kvelden argentineren scoret ikke mindre fire ganger i én og samme kamp – og det mot selveste Real Madrid. Hovedstadslaget ankom Katalonia som regjerende ligamestere, men på motsatt side stod et Girona, og Castellanos i særdeleshet, uten noen form for respekt.

  Argentineren kontret inn to mål i løpet av første halvdel av den første omangen, men Vinícius Júnior reduserte etter drøye halvtimen og skapte fornyet spenning i kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til hjemmelaget, og Castellanos fikk mer enn nok hvile i løpet av de 15 minuttene i garderoben. For før minuttet var spilt i andreomgang, var 24-åringen på pletten igjen og noterte seg for hattrick og 3-1 til Girona.

  Da trodde nok de fleste at argentineren var ferdigscoret for dagen, men neida. Castellanos la like greit på til 4-1 for hjemmelaget etter 62 minutter, og med det sørget han for at han aldri kommer til å glemme denne kvelden. Valentín Castellanos er ikke engang Gironas eiendom. Spissen er nemlig på lån fra New York, men linken mellom de to klubbene er ikke helt uten sammenheng. Både New York City FC og Girona er nemlig deleid av holdingselskapet City Football Group (CFG), og selskapet har 80 prosent eierandel og 47 prosent i Girona.

  Castellanos skal etter planen returnere tilbake til New York etter sesongslutt, men det spørs om verken Girona eller Castellanos har lyst til å skille lag etter denne eventyrlige kvelden. 24-åringen får uansett med seg matchballen fra kveldens oppgjør hjem til odel og eie, en ball han aldri, aldri kommer til å kvitte seg med. Girona vant til slutt 4-2 etter en sen redusering av Lucas Vázquez.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen