More

  Oddstips på tampen

  «Sinnsykt fornøyd» sa Avaldsnes-trener John Arne Riise til Haugesunds avis etter 0-0 mot Brann i fjerde serierunde i Toppserien. Avaldsnes reddet med nød og neppe plassen i Toppserien forrige sesong, en sesong hvor de blant annet røk 0-10 mot nettopp Brann. I år virker Riises lag å kunne ta steg i riktig retning, og får tillit som helgens oddstips fra Toppserien.

  I år har ikke Avaldsnes bare tatt poeng mot den regjerende mesteren, men også slått Lyn. Fire poeng fra første fem kamper er klart godkjent, med tanke på hvilke lag man har møtt. Denne helgen kan man ta nye steg oppover tabellen, når det skal duelleres med tabelljumbo Arna-Bjørnar.

  LES OGSÅ: Oddstips i boks da Blackpool rykket ned

  Arna-Bjørnar vant tre av tre kamper mot Avaldsnes forrige sesong, men etter vinterens spillerflukt var laget tippet å få det tungt. Og ganske riktig. Første fem kamper er alle tapt, og målforskjellen viser 1-14 for nedrykkstippede bergensere.

  Oddstips På Tampen Cille Nilsen Oddstips,Toppserien
  Oddstips: Cille Nilsen Og Avaldsnes Får Tillit Mot Arna-Bjørnar

  Spennende oddstips

  Vi ble fredag tilbudt 2,25 i odds på Avaldsnes-seier, og var villige til å gjøre en innsats allerede da. I dag står B-en i 2,40 – og da løpes det til lukene på Hamar.

  Arna-Bjørnar – Avaldsnes

  TIPS: 

  B til 2,40 i odds hos Norsk Tipping 

  Som tidligere nevnt er også Stabæk-seier mot Brann en høyoddser som fortjener oppmerksomhet. Bæringene har tapt fortjent mot Vålerenga og Rosenborg, men tatt syv av ni mulige poeng fra LSK, Lyn og Åsane. Årets Brann-utgave er ikke bedre enn at det i dag kan tas revansj på vegne av Stabæk-gutta som forrige uke fikk bank av nettopp Brann i semifinale i NM.

  3,20 i odds på jentene fra Bekkestua frister veldig å prøve.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen