More

  Blackpool rykket ned

  Blackpool-siste hjemmekamp for sesongen, ble også klubben siste Championship-kamp på Bloomfield Road for en stund. Millwall tok med seg alle tre poeng (som spådd i kveldens oddstips), og dermed er det bekreftet at The Seasiders neste sesong spiller i League One.

  Som fortjent

  Det oransjekledde heislaget har siden 2011 spilt om poeng i både Premier League, The Championship, League One og League Two. The Seasiders er nå inne i sin andre Championship-sesong, men neste sesong skal det altså spilles League One-ball på Bloomfield Road. Og nedrykket er fortjent. Ingen har vunnet færre kamper (10), ingen har tapt flere (24), og ingen har sluppet inn flere mål (72) enn Blackpool.

  Blackpool Rykket Ned Stephen Dobbie Blackpool
  Midlertidig Blackpool-Manager Stephen Dobbie Depper

  Millwall på play off

  Millwall vant i kveld sin bare andre kamp på åtte forsøk, men de tre poengene på Bloomfield Road var uansett nok til å klatre til play off-plass. Tom Bradshaw stanget inn 1-0 til hovedstadsklubbene allerede i andre spilleminutt, mens Jerry Yates utliknet for Blackpool fra straffemerket. Bradshaw gjorde så 2-1 for gjestene på et flott gjennomløp og en kald avslutning, før hjemmelaget svarte igjen.

  Lewis Fiorini fikk ballen på 20 meter, og dunket den utagbart ned i høyre hjørne for George Long. Skottens første scoring i Blackpool-drakt var en lekkerbisken av de sjeldne, men heltestatusen ble kortvarig.

  Få minutter etter sin drømmescoring gjorde han en klønete og unødvendig felling i eget felt, som dommeren ikke kunne annet enn å blåse straffe for. Zian Flemming satte ballen kaldt ned i høyre hjørne til 3-2 for gjestende Lions.

  Blackpool ble gitt et drøy kvarter på å finne en livreddende utlikning, men uten å lykkes. Championship-statusen er borte for denne gang, og fremtiden er igjen usikker for managerløse Seasiders.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen