More

  Toppserien: LSK gjør tipsene til skamme

  LSK har ikke sluppet inn mål, men Vålerenga troner etter fem serierunder ubeseiret i tet på Toppserie-tabellen. Og hovedstadsjentene scorer også godt over dobbelt så mange mål som utfordrerne i Toppserien. Minimum tre mål er levert i alle første fem kamper, senest da regjerende mester Brann ble slått i Bergen forrige helg. Vel lå gjestene under 1-2 med bare ti minutter igjen på klokka, men to sene scoringer og seier kom ikke ut av tilfeldigheter. Vålerenga var klart best, og vant fortjent.

  Toppserien: Ylinn Tennebø, Vålerenga
  Toppserien: Lsk Gjør Tipsene Til Skamme 3

  Enga troner i tet, og det gjør de ganske sikkert også etter helgens runde. På motsatt halvdel står nemlig Åsane, som står med fire tap fra sine første fem kamper. Bergensere tapte bare knepent på besøk hos Stabæk, men bæringene hadde flust med gode muligheter til å vinne med større siffer.

  LSK flyr høyt

  Lillestrøm-laget var samstemte da de før sesong latterliggjorde forhåndstipsene som i brorparten av tilfellene hadde romerikingene midt på tabellen. Og så langt har kanariene så definitivt gjort tipsene til skamme. LSK er sammen med Vålerenga eneste ubeseirede Toppserie-lag, og forrige helg tok de sågar full pott borte mot et Rosenborg-lag som sto med fire seirer fra sine første fire kamper. Rosenborg var best i større deler av kampen, og misbrukte også de største sjansene.

  Toppserien: Emilie Woldvik, Lsk
  Toppserien: Lsk Gjør Tipsene Til Skamme 4

  LSK-keeper Cecilie Fiskerstrand gjorde imidlertid en kjemperedning helt på tampen, sørget for LSK-seier og holdt nullen for femte gang på rad! Ny tøff oppgave denne helgen, når Røa står på motsatt halvdel. Lagene møttes tre ganger forrige sesong, og Røa tok med seg poeng fra to av kampene. Rødtrøyene har fått en klart godkjent start på sesongen, og er blant annet fortsatt eneste lag som har tatt poeng fra Vålerenga. Forrige helg var det Avaldsnes som forlot Røabanen uten poeng.

  Som forventet, også i bunnen

  Åsane, Arna-Bjørnar og Avaldsnes ble alle tippet å skulle slite hardt denne sesongen, og trioen har da også inntatt baktroppen på tabellen. Helt nederst ligger Arna-Bjørnar, uten poeng og med 1-14 i total målscore. Nestjumbo Åsane tok sin eneste trepoenger mot nettopp Arna-Bjørnar, og denne helgen venter nytt bunnoppgjør når John Arne Riises utvalgte legger turen til Arna Idrettspark.

  Arna-Bjørnar vant alle lagenes tre innbyrdes møter forrige sesong, men lagene har hatt ulik utvikling siden da. Helgens gjester tok poeng mot Brann, og har også 2-1-seier mot Lyn på innerlomma. Avaldsnes blir av helgens objekter. Samtidig settes det en slant på at Stabæk-jentene klarer det gutta ikke maktet; nemlig å slå rødkledde og høylytte bergensere på besøk i Bærum.

  *Alt om helgens kamper i alle de store europeiske ligaene; abonner på Norges eneste sport- og spillavis. Første mnd som digitalabonnent er GRATIS

  FAVORITTEN:   

  Arna-Bjørnar – Avaldsnes

  TIPS:  

  B til 2,25 i odds hos Norsk Tipping  

  LURINGEN:   

  Stabæk – Brann

  TIPS:   

  H til 3,20 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen