More

  Oddstips: England – Norge

  England – Norge
  Mandag kl. 21:00 (NRK1)
  EM
  American Express Community Stadium (Falmer)
  Norge er på revansjejakt fra det smertefulle 0-3-tapet mot England i VM 2019, og hele Europas øyne er rettet mot Brighton i kveld for å se om de er kapable til det. Martin Sjögrens mannskap åpnet med enkel 4-1-seier mot Nord-Irland i EM-åpningen, men den kampen er ingen målestokk for å se hvor det norske laget står i forhold til en av mesterskapets største favoritter, England.
  Ada Hegerberg gjorde alt annet enn å score mot Nord-Irland, og var glitrende som dirigent i det offensive orkestret. Med fire forskjellige målscorere, viste det norske laget at de har et stort offensivt register å spille på, og det vil komme til nytte mot engelskmennene i kveld.
  England åpnet med 1-0-seier over Østerrike, og til tross for stor dominans, slet de med å overbevise i stor grad. De fikk imidlertid jobben gjort, og kan hende var det bare premierenerver som stod i veien før de virkelig spiller ut sitt fulle register foran sin egen nasjon.
  Begge lags trenere og spillere har brukt mye av opptakten til å skryte av hverandre, og felles for begge nasjoner, er at de har sine sterkeste kort offensivt. Lauren Hemp, Ellen White, Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen er alle blant verdens beste angrepsspillere.
  Tipset: Begge lagene scorer
  Odds; 1,86 (Coolbet)
  Norge vil være fornøyd med seier eller uavgjort, og bør trolig score mål for å i det hele klare ett poeng i løvinnenes hule. Det tror jeg de klarer, men tror også England kommer til å score. Så gjenstår det å se hvem som scorer flest.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen