More

  Odds før avspark

  Ventetiden har vært knallhard, men nå kan man omsider lene seg tilbake og nyte. Klubbenes spillerstaller har imidlertid, med et unntak for noen blå rever, forandret seg kraftig gjennom sommeren. Det kan derfor være smart å være noe tilbakeholdne med innsatsen de aller første rundene.
  Allerede i kveld står det en forhåndsfavoritt klar på startstreken, når et kraftig forsterket Arsenal besøker hovedstadsrival Palace. Patrick Vieira gjorde imidlertid gull av gråstein i sin første sesong, og nettopp Arsenal ble slått 3-0 på Selhurst Park. De tre nyopprykkede har alle tøff motstand i første runde.
  Tottenham åpner med seier
  Tottenham skal slå et Southampton som, i alle fall av meg, tippes å skulle slite tungt for å unngå nedrykk. Så får man selv velge om man synes 1,40 gir tilfredsstillende verdi for H. Mest spennende synes jeg uansett oddsen er på Leeds, et Leeds som nær hadde forsvunnet ut av Premier League forrige sesong og som siden har solgt sine to beste spillere. Entusiasmen er imidlertid fortsatt til stede i rikt monn, og det er ellers levert et spennende vindu.
  Wolves på sin side har hatt et veldig tungt vindu, og ulvene avsluttet også forrige sesong på fryktelig måte. Lørdag er gjestene også uten sin toppscorer. 
  City på topp hos bookiene
  Hele Tipsbladet-redaksjonen har jobbet knallhardt gjennom hele sommeren og vi har denne uken ute både vår store Premier League-spesial samt TIPS Weekend med siste nytt før avspark.
  Redaksjonens tabelltips er også klart og der tipper vi nedrykk for Everton mens både Arsenal og Tottenham passerer hovedstadsrival Chelsea.
  Som innad i redaksjonen, finnes det nok også ulike oppfatninger om dette også blant dere lesere.
  Spillselskapene har også gjort sine vurderinger og Premier League-tabellen spås å bli som følger, hvis vi skal tro LeoVegas sine oddssettere. 

  Med en hel måned igjen av overgangsvinduet blir jo uansett tippingen noe hasardiøs. Fasiten foreligger uansett ikke før i mai.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen