More

  Nytt Kane-bud

  Ny dag, nye rykter.

  Harry Kane er som alltid en het potet når vinduet er åpent, og nå er det altså Bayern München som står aller lengst frem i køen for scoringsgarantisten. Tyskerne meldes i dag å ha kommet med nytt bud på landslagsangriperen. Pokalgrossisten skal ha fått nei på tilbud om £60 millioner, før de nå har jekket opp budet til 80 millioner pund. Tyske aviser melder samtidig at Kane skal ha kommet til enighet om personlig kontrakt med Bundesliga-klubben. Vi tar alt med en spade salt. Kane virker hver sommer veldig nær overgang til ny klubb, men har altså vært trofast til sitt kjære Spurs siden han var guttevalp.

  Leeds-fansen venter på ansettelsen av ny manager, og som meldt for en drøy uke siden virker det å bli Daniel Farke som får jobben på Elland Road. Et tosifret antall managere har blitt vurdert, men den tidligere Norwich-bossen tippes å få oppgaven med å lede SuperLeeds tilbake til eliten.

  Nytt Kane-Bud Wilfried Gnonto
  Nytt Kane-Bud 2

  Mer Leeds. Wilfried Gnonto var en del av det italienske landslaget som onsdag måtte gi tapt for Norge i EM, og vingløperen vender nå hjem til overgangsspekulasjoner. Everton er av flere klubber som skal ha meldt sin interesse for 19-åringen.

  Arsenal bekreftet onsdag kjøpet av Kai Havertz fra Chelsea, og samtidig ble det altså meldt om enighet med West Ham om kjøp av Declan Rice. Bekreftelse ventes før helgen. Det flasker seg for Arteta & Co.

  Mye Chelsea og Arsenal i juni, men de nærmeste dagene forventes det at også Manchester United begynner å rasle med kontrakter. De røde djevlene antas å få napp på Mason Mount, mens det nok også skal sendes bud på Brightons Moises Caicedo (som selvfølgelig også er ønsket av Chelsea). David de Gea har samtidig gjespet i sosiale medier, etter stadige utsettelser rundt hans egen kontrakt. Spanjolen virker passe lei av ubesluttsomheten. Fansen ønsker seg uansett mest av alt en ny måljeger og nytt eierskap.

  Liverpool, da? De røde har blitt koblet med drøssevis av spillere, og noen av ryktene har vært spinnville – på grensen til det idiotiske. Nettsteder man trodde var halvt seriøse har den siste uken fablet om at Liverpool skal ut i budrunder for å sikre seg både Kylian Mbappe og Viktor Osimhen. God bedring til de som går i fella og tror dette er noe som faktisk kan skje. Midtbanespillere blir også koblet på løpende bånd. Dominik Szoboszlai, Gabri Veiga, Federico Chiesa, Romeo Lavia, Ryan Gravenberch, Federico Valverde, Khephren Thuram og Manu Kone er av de om lag 90 spillerne som så langt har blitt linket til Anfield i juni. Den som lever får se, men helt sikkert er det at Rhys Williams neste sesong skal spille for Aberdeen. Stopperkollega Nat Phillips linkes samtidig til Leeds.

  James Maddisons overgang fra Leicester til Tottenham er bekreftet og offentliggjort, men fikk alle med seg at Harry Winks mest sannsynlig går motsatt vei? Foxes-ledelsen har også fått aksept for bud på Conor Coady, mens man ryktes å ligge godt an i kampen om City-keeper Zack Steffen. Og ny keeper, DET trenger Leicester City.

  Callum Hudson-Odoi skal ha fått beskjed om at han kan forlate Stamford Bridge om et godt nok bud tikker inn. Nottingham Forest er av dem som har stilt seg i kø ved faksmaskinen. En annen Chelsea-spiller, Ruben Loftus-Cheek, blir ganske sikkert presentert av Milan før helgen.

  Anderlecht-backen Noah Sadiki virker på vei til Burnley. Vincent Kompany har kjøpt og lånt smart siden han ankom Turf Moor, og for en drøy million pund virker også dette å kunne bli en gullkantet handel.

  Tottenham leder an i kampen om Wolfsburg-forsvarer Micky van de Ven, men Spurs sies også å ha Leverkusen-stopper Edmond Tapsoba som et alternativ.

  Dette var et utvalg av dagens rykter, og vi kan garantere nye spekulasjoner i morgen. Den mer edruelige og faktabaserte kan i mellomtiden lese alle BEKREFTEDE overganger. Denne oversikten oppdateres fortløpende. Ikke minutt for minutt, men i alle fall daglig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen