More

  The Championship: Leicester – Leeds

  Tjuvstart på Championship-runden, når Leeds besøker forrige sesongs Premier League-kollega Leicester på King Power Stadium. Hjemmelaget troner i ensom majestet på Championship-tabellen med 13 seirer fra første 14, mens Leeds innehar tredjeplassen til tross for bare å ha vunnet halvparten av sine første 14.

  The Championship
  Championship-Lokomotiv: Leicester City Skriver Rekorder, Men Får I Dag Sin Tøffeste Test Siden Nedrykket

  Forhåndsfavoritter

  Ved sesongstart var Leicester og Leeds klare forhåndsfavoritter til å vinne direkte opprykk fra The Championship, men nykomlingen Ipswich Town har så langt ødelagt festen. Selv med seier i kveld vil Leeds være seks poeng bak Town, med to kamper mer spilt enn klubben fra traktorland. Leeds er uansett på gang, med fire seirer fra siste fem kamper.

  Leicester har så definitivt innfridd forventningene som ble satt. Ikke like overbevisende i alle kamper, men 13 seirer fra 14 kamper er vrient å argumentere mot. Akkurat nå virker det mer å være et spørsmål om NÅR, heller enn OM, The Foxes bekrefter returen til Premier League.

  Alt om helgens kamper i alle de store europeiske ligaene, inkludert The Championship, kan du lese i dagens rykende ferske utgave av Tipsbladet. Akkurat nå kan du prøve avisen i 4 uker for bare 5 kroner!

  The Championship: Leicester – Leeds Mockup Nettside Championship
  The Championship: Leicester – Leeds 4

  Leicester – Leeds

  King Power Stadium, fredag 21.00

  Odds fra Norsk Tipping: 2,00 – 3,55 – 3,00

  Toppkamp mellom forrige sesongs Premier League-kolleger. Leicester troner i ensom majestet på toppen av Championship-tabellen, men har ikke imponert i sine siste to kamper. Måtte grave dypt for ettmålsseirer mot både Sunderland og Queens Park Rangers. Mot nestjumbo QPR fikk man sågar spille den siste halvtimen i overtall, og det var i denne perioden Harry Winks avgjorde.

  Leicester har allerede satt flere rekorder etter sin fremragende sesonginnledning, og en ny barriere kan brytes i kveld. Med full pott i kveld vil Leicester være første klubb på 118 år (!) som på nivå to har vunnet 14 av sesongens første 15 kamper. Enzo Maresca må i kveld klare seg uten en strekkskadet Wilfred Ndidi og Galatasaray-lånet Yunus Akgü, men Foxes-bossen har uansett flust med alternativer.

  Summerville Og Leeds Klatret Til Tredjeplass I Championship Etter Dagens Comeback
  Solid: Leeds Holdt Lekestue Mot Huddersfield

  Leeds skuffet i forrige ukes 0-1-tap borte mot Stoke, men slo tilbake med enkel tremålsseier hjemme mot Huddersfield i helgen. Dan James og Crysencio Summerville ble begge tomålsscorere da Yorkshire-derbyet ble vunnet med 4-1. Røk 0-2 på King Power Stadium forrige sesong.

  -Vi reiser til Leicester med respekt, men ikke frykt. Vi er Leeds United, og vi ankommer ikke denne kampen for å parkere bussen, sier manager Daniel Farke til The Yorkshire Post.

  Sam Byram, Joe Rodon og Crysencio Summerville ble meldt usikre etter å ha forlatt Huddersfield-kampen med kjenning av skade, men Farke har bekreftet at alle tre står klare til spill i kveld. Djed Spence, Joe Gelhardt og Junior Firpo er uaktuelle.

  Helgens kamper i The Championship

  Leicester – Leeds

  Birmingham – Ipswich

  Bristol City – Sheffield Weds

  Huddersfield – Watford

  Millwall – Southampton

  Plymouth – Middlesbrough

  Preston – Coventry

  Rotherham – QPR

  Stoke – Cardiff

  Swansea – Sunderland

  West Brom – Hull

  Norwich – Blackburn

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen