More

  Ny svenske til Villa

  Ny uke, nye overgangsspekulasjoner.
  Her er noen utvalgte ferske rykter.
  Forholdsvis stille fra Steven Gerrard og Aston Villa, etter at de helt i starten av vinduet signerte kontrakt med Philippe Coutinho, Boubacar Kamara, Diego Carlos og Robin Olsen, men nå dukes det igjen for presentasjon av ny spiller. Og alt tyder på at det er landslagskollega av Olsen som skal vises frem. Ludwig Augustinsson oppnådde suksess i Werder Bremen, men har falt igjennom i Sevilla. Nå tyder alt på at venstrebacken ender opp på Villa Park.
  Victor Adeboyejo har takket høflig nei til ny Barnsley-kontrakt, og den nigerianske spissen skifter mest trolig adresse i løpet av måneden. Reading sies å stå fremst i køen for 24-åringen, men også Portsmouth meldes interessert.

  Lyons brasilianske midtbanespiller Lucas Paqueta ønsker seg til Premier League, der både Arsenal og Newcastle står med åpne armer. 24-åringen har notert seg for 19 scoringer på 64 Ligue 1-kamper etter overgangen fra Milan i 2020.
  Arsenal, Tottenham og Manchester United linkes alle til Southampton-back Kyle Walker-Peters.
  Fulham jakter en ny høyreback, men kom til kort i kampen om Neco Williams – som ender opp i Nottingham Forest. Kikkerten er nå rettet mot tysk Bundesliga, der Wolfsburg-backen Kevin Mbabu skal være tilgjengelig for 6 millioner euro.
  Justin Kluivert har ikke lyktes å imponere Jose Mourinho i Roma, og har de siste sesongen endt opp med låneopphold i Leipzig og Nice. Vingløperen meldes nå å få ny sjanse i den evige stad, men samtidig meldes Marseille og West Ham å være interessert i den 23-årige nederlenderen.

  Watford-angriper Emmanuel Dennis og Burnley-vingen Maxwell Cornet er av de rundt regnet 150 spillerne som til enhver tid linkes til Newcastle United.
  Benfica-angriper Goncalo Ramos kobles med Wolverhampton. 21.åringen har flust med kamper for yngre portugisiske landslag, og står bokført med 11 fulltreffere på 34 ligakamper for Benfica.

  Serge Gnabry og Bayern München meldes å slite med å komme til enighet om ny kontrakt, og halve Premier League følger utviklingen med argusøyne. Liverpool, Manchester City og Arsenal ryktes å stå langt fremme i køen for den 26-årige vingløperen som jo startet sin profesjonelle karriere i Arsenal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen