More

  Ny Burnley-exit?

  Dwight McNeil har fortsatt to år igjen av kontrakten med Burnley, men mye tyder på at 22-åringen ikke vil spille Championship-fotball med The Clarets.
  Både Crystal Palace og West Ham skal ha forhørt seg om midtbanespilleren som sies å ha en prislapp pålydende £15 millioner. Og spilleren selv skal være svært innstilt på å bytte beite.
  Burnley blir et spesielt skue denne sesongen. Ikke bare er de tilbake i The Championship. De har også ny manager i Vincent Kompany, en manager som tiltales av en helt annen type fotball enn forgjenger Sean Dyche som ledet klubben i et drøyt tiår – frem til han på mystisk vis ble sparket da klubben kjempet for ny kontrakt i våres.
  Ny divisjon, ny manager og også et helt nytt lag. Den solide forsvarsduoen Ben Mee, James Tarkowski og Charlie Taylor har reist. Det samme har Wout Weghorst, Erik Pieters, Phil Bardsley, Aaron Lennon og Dale Stephens. Alt tyder på at ettertraktede Maxwel Cornet også forsvinner.
  Da er det ikke flust med profiler tilbake på Turf Moor, men kan hende like greit når Kompany og assistent Craig Bellamy skal bygge ny plattform og profil.
  Måljeger Scott Twine, Luke McNally, CJ Egan-Riley, Taylor Harwood-Bellis, Samuel Bastien, Josh Cullen og Chelsea-lånet Ian Maatsen er av spillerne som har ankommet Clarets-stallen i sommer.
  Burnley sesongåpner fredag, borte mot Huddersfield. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen