More

  Nunez nærmer seg

  Overgangsvinduet setter fart, og denne uken er det Liverpool som stjeler overskriftene.
  22-årige Darwin Nunez jaktes av et kobbel med storklubber etter sitt gjennombrudd i Benfica, der han forrige sesong noterte seg for 26 scoringer på 28 kamper. Han scoret også to mål i kvartfinalene mot Liverpool i Champions League, og nå virker nettopp Liverpool å bli uruguayanerens neste arbeidsgiver.
  Benfica satte ny portugisisk overgangsrekord da de i 2020 hentet ham fra Almeria for 24 millioner euro, og angriperens verdi har ikke sunket siden da. Den portugisiske storklubben krever nå fire ganger hva de ga, og både Manchester United og Liverpool skal ha sagt seg villige til å betale hva som kreves. Spilleren ønsker seg Champions League, og dette er av grunnene til at Anfield virker å bli neste stoppested.
  Flere portugisiske aviser melder torsdag at både spiller og klubbene er enige, og at avtalen snart vil bli offentliggjort. Nunez vil i så fall bli tidenes dyreste Liverpool-spiller, men samtidig er flere spillere på vei bort fra Anfield.
  Sadio Mané og Takumi Minamino meldes til salgs for henholdsvis 40 og 17 pundmillioner, mens det ytterligere ryddes plass på lønnsbudsjettet når spillere som Divock Origi, Loris Karius, Ben Woodburn, Sheyi Ojo og Elijah Dixon-Bonner også er på vei ut.
  Den skotske høyrebacken Calvin Ramsay virker også å bli Liverpool-spiller, når det sies at Aberdeen og Liverpool er enige om en overgangssum pålydende 4 millioner pund. Dette vil da ganske sikkert også bety at Neco Williams forsvinner ut. Williams hadde forrige sesong vellykket låneopphold i Fulham, og mye tyder på at The Cottagers vil ha en permanent avtale etter opprykket til Premier League. Det samme gjelder Nat Phillips, som forrige sesong bidro til opprykk for Bournemouth.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen