More

  Notts County utklasset et Bradford i krise

  Bradford fyller Valley Parade med over 18 000 tilskuere i hver eneste hjemmekamp på nivå fire, men etter stortapet mot Notts County i går er de nærmere National League enn League One.

  Graham Alexander har fått en grusom start som manager i Bradford. Hjemmetap mot Barrow i første kamp ble fulgt opp av utklassing etter alle kunstens regler de første 45 i gårsdagens tv-sendte oppgjør fra Meadow Lane. Over 12 000 tilskuere ble vitne til at David McGoldrick sendte vertene i en tidlig ledelse, før to sene mål av Macaulay Langstaff og et av Dan Crowley sørget for hele 4-0 til pause med dagens fineste scoring. Se alle målene her.

  Bradford fikk pyntet på resultatet i andreomgang med to reduseringer mot et Notts County som benyttet anledningen til å hvile både spillere og belastning i det som ble en transportetappe. Bradford ligger nå på 18 plass i League Two som betyr at de er på en 86 plass av de 92 i ligasystemet. Det er 40 plasser for dårlig for en klubb av denne størrelsen. Minst.

  Accrington sendte Notts County opp på direkte opprykk

  Med seier til Notts County kunne de ta seg tilbake blant topp tre om Mansfield eller Wrexham tapte sine kamper. Mansfield gjorde selvsagt sin jobb ved å slå Newport 2-0 hjemme etter to scoringer av Davis Keillor-Dunn. Wrexham hadde tøffest kamp av de tre på direkte opprykk og de fikk det tøft borte mot Accrington. Paul Mullin bommer sjeldent på straffespark, men så skjedde i dette oppgjøret i kampen som endte med 2-0 til Accrington og Wrexhams første tap på åtte kamper.

  En kamp unna ny rekord i League Two

  Mansfield har kanskje gått sesongen gjennom uten tap til nå, men Stockport er laget som setter rekorder. I går noterte de seg for sin tolvte strake seier da Colchester ble slått 2-0 hjemme på Edgeley Park. Kyle Wootton sørget for 1-0 til pause, men det var innbytteren ved pause som skulle stjele showet. Callum Camps hadde bare vært på banen i 46 sekunder da han banket inn 2-0 på volley og sikret seieren for laget som nå bare er en seier unna ny rekord i antall seiere på rad i League Two. Og tabelltoppen ble selvfølgelig bare forsterket.

  Dødt løp i bunnen

  Forest Green viste lovende takter nok en gang på eget gress da de sikret seg et poeng i hjemmemøtet med Grimsby. Oppgjøret som endte 2-2 så veldig lyst ut da Kyle McAllister gjorde 2-0 på lekkert vis etter bare 44 minutter, men til tross for den vakre scoringen hentet Grimsby opp ledelsen i andreomgang.

  Forest Green blir dermed liggende under streken på dårligere målforskjell enn Tranmere. Det kunne derimot sett verre ut for Tranmere ledet 1-0 gjennom hele bunnoppgjøret borte mot Sutton United etter det tidlige selvmålet fra Ben Goodliffe. Sutton United presset derimot på for utligning og to minutter før full tid kom den. Louis John scoret sitt første mål og sikret ett poeng for jumbolaget. Bedre enn ingen, men dette var en kamp de burde vunnet.

  Første for nye Gills

  Stephen Clemence tok sin første seier som ny Gillingham-manager da hans mannskap slo Salford 3-1 i går ettermiddag. Connor Mahoney startet showet men, Matt Smiths 14 ligamål på 16 starter sørget for balanse til pause. I andreomgang sørget Tom Nichols og Dom Jefferies for første hjemmeseier siden syvende oktober og plassert like bak play off på tabellen.

  Resultat og tabell etter League Two-runden

  • Milton Keynes – Wimbledon (utsatt)
  • Notts County 4-2 Bradford
  • Stockport 2-0 Colchester
  • Gillingham 3-1 Salford
  • Accrington 2-0 Wrexham
  • Mansfield 2-0 Newport
  • Sutton 1-1 Tranmere
  • Forest Green 2-2 Grimsby
  • Barrow 1-0 Crawley
  • Doncaster – Walsall (utsatt)
  • Harrogate 1-1 Swindon
  • Morecambe – Crewe (utsatt)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen