More

  League Two: Gigantmøte på tv i ny amputert runde  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Siste landslagspause på en stund, heldigvis. Bare to kamper fra League One og ni fra League Two denne runden.  

  Først litt League One. Blackpool – Shrewsbury og Stevenage – Lincoln er de to eneste kampene fra League One denne runden. De to hjemmelagene er favoritter, men Shrewsbury fikk seg en opptur da de snudde 0-2 til 3-2 forrige helg med seiersmålet seks minutter på overtid. For Lincoln har det gått tyngre etter at de avsluttet samarbeidet med sin manager, men også de reddet poeng på overtiden mot Port Vale forrige helg. Blackpool tapte knepent borte mot Bolton i en fantastisk fotballkamp sist og kan med seier her ligge likt med Barnsley som innehar den siste play off-plassen.  

  Magpies vs Bantams på tv  

  Som ved forrige landslagspause er det Notts County og Meadow Lane som blir stedet for helgens tv-oppgjør. Den gang endte det med 1-4 hjemme mot Mansfield for Notts County som nå har sklidd ned på femteplass etter to strake tap mot Wrexham og Crewe. Forrige helg kunne det vippet begge veier før Crewe avgjorde med kampens eneste scoring på overtid. Med Matt Palmer ute for resten av sesongen hentet The Magpies inn ringreven Dan Gosling på kortidskontrakt frem til januar. Han kan få sin hjemmedebut i oppgjøret mot tungtgående Bradford.

  De prøver å redde sesongen i League Two med deres nye manager Graham Alexander, men startet med blytunge 1-2 hjemme mot Barrow. Akkurat nå har de syv poeng opp til play off, men også syv poeng ned til nedrykksplass. En seiersrekke må på plass om det skal være håp om å endelig komme seg ut av denne divisjonen.  

  Slår den uslåelige trioen til igjen? 

  På direkte opprykk finner vi Stockport, Wrexham og Mansfield med hver sin seiersrekke og uovervinnelige følelse. Stockport noterte seg for sin ellevte strake seier da de befestet sin tabelltopp ved å snu 1-2 til 4-2 borte mot Swindon Town, og de kan vel så gjerne notere seg for tolv strake seiere etter helgens hjemmekamp mot Colchester. Det har skjedd forandringer på Racecource Ground denne høsten. Fra å være ustabile og fulle av lekkasjer har Wrexham nå noterte seg for åtte kamper i League Two uten tap og med et forsvar som blir tettere og tettere. Faktisk er det bare Stockport County som har klart å slå Phil Parkinsons gutter siden den fatale ligaåpningen for mange måneder siden.

  Et Accrington Stanley litt ute av kurs og form venter i Lancashire denne helgen. Mansfield lurer poenget bak etter at de noterte seg for 16 kamper uten tap ved å slå Salford 2-1 på bortebane sist. Davis Keillor-Dunn ble matchvinner da og trolig får han flere sjanser i hjemmemøte med et Newport som vil holde bunnlagene på passelig avstand.  

  Ny skjebnekamp i bunnen

  Forest Green er under streken og trenger en hjemmeseier mot Grimsby som ligger fire poeng fremfor på tabellen. Det kan bli vanskelig når man så hvordan de presterte i bunnoppgjøret mot Tranmere forrige helg. Nigel Adkins og hans Tranmere ble til slutt overlegne i oppgjøret som endte 3-0, og nå venter en ny sekspoenger for laget fra Merseyside. De tar turen til Knights Community Stadium der Sutton United venter.

  Til tross for jumboplass har de vært tålmodige med manager Matt Gray og vi ser tendensen til at det kan lønne seg. Seieren hjemme mot Bradford ble fulgt opp med ny solid kamp som sikret poeng på overtid borte mot Colchester sist. Med seier kan de faktisk klatre over nedrykksplassene i League Two, men med tap kan luken opp til trygg grunn fort være fem poeng. Det vil de ikke ha noe av.  

  Fryktelig dag på oddsen  

  Det ble en fryktelig dag på oddsen for tipsene i League One og League Two sist. Til og med Colchester røk på overtid på en dag der det virket som om alt gikk imot oss. Denne helgen prøver vi to nye tips, og denne gangen skal det gå veien. Barrow og Notts County får våre tips i denne runden der flere av favorittene enten har for lav odds til at de blir spillbare.  

  FAVORITTEN:     

  • Notts County – Bradford               
  • TIPS:    
  • H til 1,77 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Barrow – Crawley Town  
  • TIPS:     
  • H til 1,85 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampoversikt og tegn i League Two

  League Two: Gigantmøte På Tv I Ny Amputert Runde   Fnnnnohw League Two
  League Two: Gigantmøte På Tv I Ny Amputert Runde   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen