More

  Norge – Latvia

  Norge – Latvia
  Lørdag kl. 18:00
  Ullevaal Stadion
  TV: TV 2
  Odds:
  H: 1,17
  U: 8,20
  B: 21,00
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: H
  Den første av to skjebnekamper for Norge de kommende dagene. Uten tre poeng mot Latvia i kveld, vil tirsdagens oppgjør mot Nederland bli av lite annen interesse enn av den akademiske sorten.
  Norge må som kjent unnvære uten Erling Braut Haaland, og rapportene fra Tyskland tyder på at skaden tar lenger tid å lege enn først antatt. I tillegg må Solbakken klare seg uten Veton Berisha, som har reist hjem med sykdom, og Kristoffer Ajer og Sander Berge.
  Ståle Solbakken har likevel nok spillemateriale til å sette sammen en sterk ellever, og vi drister oss til et lite forsøk på å spå Norges startoppstilling i kveld:
  André Hansen; Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling; Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ødegaard, Moi Elyounoussi; Joshua King, Alexander Sørloth.
  – Vi skal ut og angripe, og alle er inneforstått med at seier er det eneste som er godt nok. Vi skal være offensive i hodet, og det er ro og høy selvtillit i gruppa. Jeg er veldig positiv, sier Real Sociedad-spissen Alexander Sørloth til fotballforbundets hjemmesider.
  Etter tapet for Tyrkia i mars, har Solbakkens mannskap reist seg på imponerende vis. Etter 0-3-smellen, har Norge fire seirer og to uavgjorte å vise til, og det er ingen tvil om at Norge blir storfavoritter mot Latvia i kveld. 
  Men, tre poeng mot Latvia skal ikke tas for gitt. De har klart uavgjort mot både Tyrkia og Montenegro i denne VM-kvalifiseringen, og har vist at de er et mye bedre lag enn for eksempel Gibraltar. Trener Danis Kazakewics kommer garantert til Ullevaal med en plan om å frustrere Norges angrepsrekke og kommer til å legge seg svært dypt i banen. Dermed kan kvelden i kveld fort bli en tålmodighetsprøve for Norge.
  1,17 er selvsagt ikke noe å bruke tid eller penger på annet enn som banker i et system. Vi tror og håper likevel på overbevisende norsk seier, og en hjemmeseier med handicap kan være verdt et forsøk til 1,43 ganger innsatsen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen