More

  Norge – Finland

  Norge tar imot Finland på Marienlyst i kveld til den nest siste kampen i kvalifiseringen til EM i 2023. Norge ligger på andreplass i gruppa, seks poeng bak ledende Kroatia, men med én kamp etter at kroatene tok seg greit av Estland i går kveld.
  Dermed må Kroatia snuble på oppløpet for at Norge skal ha en mulighet, men Leif Gunnar Smeruds mannskap har ikke råd til å snuble mot Finland i kveld. 
  – Finland er et modig lag som har et godt eget grunnspill. De har kvikke spillere og gode spillere fremover i banen. Det er et lag som gjorde en veldig god figur mot Østerrike og vant den kampen. Det er sterkt. Så det venter oss en skikkelig test og en prøvelse, men det gleder vi oss til, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til klubbens hjemmesider.
  Heldigvis har Smerud tatt en angrepsrekke det lukter svidd av. Noah Holm, Emil Konradsen Ceide og Erik Botheim har vært i kalasform for klubb- og landslag denne høsten, og Norge har scoret 13 mål på bare fire kvalikkamper hittil. U21-landslagets assistenttrener, Tore André Flo, vet et og annet om hva som skal til for at en spiss lykkes, og han liker godt det han har sett av dagens spissrekke.
  – Vi har en veldig god lagdel når det gjelder spissene. De er litt forskjellige typer og det er det veldig godt å ha i et lag, for da har vi litt flere strenger å spille på. Det er viktig at de finner sin spisskompetanse, mener Flo overfor forbundets hjemmesider.
  Norge er storfavoritter til å slå nabolandet i øst, og fristes det til spill på norsk triumf, står Norsk Tipping klare til å ta imot innatsen til pålydende 1,43 i hjemmeodds. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen