More

  Newcastle vil ha Werner

  Ni små dager til Crystal Palace og Arsenal sparker i gang Premier League-sesongen 2022/2023. Og fortsatt er det klubber som ikke har fått gjort alle ønskede forandringer i spillerstallen.
  Newcastle har styrket seg defensivt gjennom kjøp av trioen Sven Botman, Matt Targett og Nick Pope, men fortsatt leter man offensive forsterkninger. Flust med angripere har blitt linket inn, uten tellende resultat. Nå virker imidlertid Timo Werner å være en mulighet, da tyskeren sies å ønske seg bort fra Chelsea. Eddie Howe og øvrig Toon-ledelse meldes svært interessert i den hurtige angriperen.
  Frenkie de Jong har vært sommerens store transfersnakkis, da det daglig har blitt spekulert i en overgang til Manchester United. At Barcelona fortsatt skylder nederlenderen saftig lønn har imidlertid vanskeliggjort forhandlingene. Nå har dessuten spilleren selv uttalt at kun Chelsea er interessant om han skal forlate den katalanske storklubben.
  Mer Chelsea. Thomas Tuchel var rasende etter det pinlige 0-4-tapet mot Arsenal, og tyskeren krevde umiddelbare forsterkninger. En forsvarsspiller står øverst på ønskelista, og Jules Kounde virket lenge på vei fra Sevilla. De forhandlingene har imidlertid vist seg vanskelige, og oppmerksomheten skal nå være rettet mot anvendelige Denzel Dumfries (Inter) og Leicesters Wesley Fofana.

  Kasper Schmeichel har blitt 35 år, og Leicester sies å være åpne for bud på den trygge burvokteren. Franske Nice skal være interessert. Foxes-boss Brendan Rodgers, som har fått beskjed om at det må selges før han får kjøpe, skal også fortsatt være åpen for bud på Youri Tielemans. Den 25-årige midtbanespillerens kontrakt utgår neste sommer.
  Everton sies å være i forhandlinger om Sporting-forsvarer Ruben Vinagre. Den 23-årige vingbacken var som kjent i Wolverhampton før han vendte hjem til Portugal.
  Vincent Kompany og Burnley har lagt bud på vingløperen Manuel Benson, men Antwerpen-ledelsen var ikke imponert over forslaget om £1,5 millioner som kompensasjon.
  Den defensive midtbanespilleren Orel Mangala meldes på vei til Nottingham Forest. Skogvokterne tar ikke lett på returen til Premier League, og har brukt godt over £70 millioner siden seieren i play off-finalen. Ved kjøp av 24-årige Mangala fra Stutgart må man lete frem 12 nye pundmillioner.
  Forest øser ut pund, mens opprykkskollega Bournemouth til sammenlikning har brukt 0.- kun Bosmans-spillere har ankommet Vitality denne sommeren. Gratis blir også tidligere Huddersfield-keeper Alex Smithies, så nå meldes å være deltakende på Cherries-treningene. 32-åringen kan vise til over 500 kamper i EFL. 

  Gianluca Scamacca er ikke lenger et rykte, da den italienske landsagsangriperen tirsdag signerte femårskontrakt med West Ham. The Hammers betalte drøyt 30 pundmillioner, men virker nå godt skodd for ny Premier League-sesong.
  Tirsdag kommer Tipsbladets Premier League-bibel. Vi minner om at du kan skaffe deg disse drøyt 100 tettpakkede sidene med alt om den nye sesongen helt gratis! Bestill dine fire gratisuker her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen