More

  Newcastle og West Ham nærmer seg kjøp

  19-årige Hugo Ekitike har i flere måneder blitt koblet med Newcastle, og nå virker det å nærme seg en overgang til Tyneside for den unge angriperen.
  Det er ganske nøyaktig to år siden spissen signerte sin første profesjonelle kontrakt med Reims i fødebyen, og siden da har han notert 10 scoringer på 26 kamper i den franske toppdivisjonen. Franskmannen har allerede kommet til enighet om personlige betingelser med Newcastle, og ventes til obligatorisk legesjekk neste uke.
  Også West Ham er nært Ligue 1-kjøp denne helgen. Som meldt på vår ryktebørs onsdag har West Ham en stund vist interesse for Rennes-forsvarer Nayef Aguerd, og midtstopperen meldes fredag på legesjekk i London. Papirarbeidet antas å bli unnagjort i helgen, før presentasjon av spilleren kan gjøres mandag.
  Porto har i dag bekreftet salget av midtbanespilleren Fabio Vieira til Arsenal. Overgangssummen oppgis til 34 millioner pund (£30 mill + bonuser), og 22-åringen antas på snarlig bli presentert i rødt- og hvitt i hovedstaden.
  Også Sadio Mané kan bli annonsert i løpet av får dager, når Bayern München nå sies å ville betale hva Liverpool krever i overgangssum for den senegalesiske angriperen.
  Fra The Championship meldes for øvrig at Michael Appleton er tilbake som Blackpool-boss, ni år etter at han forlot klubben til fordel for Blackburn.  Dette blir ukens tredje manageransettelse i The Championship.
  Vincent Kompany har som kjent signert for Burnley, mens den tidligere danske landslagsspilleren Jon Dahl Tomasson har tatt over i Blackburn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen