More

  Newcastle-eierne ber om tålmodighet

  Det var ikke måte på hvilke superstars som skulle ankomme Newcastle United etter eierskiftet som så oljemafia fra Saudi-Arabia overta aksjene etter Mike Ashley. Så langt har det imidlertid gått trått.
  Selv saudiaraberne har lover og regler å forholde seg til i Premier League, og frem til man har lært seg snarveiene rundt de nevnte reglene er det er grenser for hvor mye cash som kan strøs på nye spillere. Det var uansett forventet mer enn hva som til i dag har kommet inn portene på St. James’ Park.
  Eddie Howe hentet i januar Kieran Trippier, Chris Wood og Bruno Guimaraes for totalt 90 millioner pund, men det var uansett den eksisterende stallen som dro lasset da ny Premier League-kontrakt med god margin ble sikret.
  Så langt i sommer har det skjedd svært lite. Matt Targetts låneavtale er gjort om til permanent kjøp, mens man har kommet til enighet med franske Reims om overgangssum for den 19-årige spissen Hugo Ekitike. Spilleren selv, eller rettere sagt hans agent, har imidlertid fortsatt ikke godtatt forslag til personlig kontrakt.
  Samtidig virker man, som i januar, å slite med å lande Lilles midtstopper Sven Botman som også fristes av Milan. Tyrkiske Merih Demiral var lenge et alternativ, men han kom nylig til enighet om permanent kontrakt med Atalanta. Atletico Madrid-back Renan Lodi takket også nei til fordel for ny kontrakt med Atletico, mens Diego Carlos valgte Aston Villa og Yves Bissouma ble plukket opp av Tottenham.
  Inter-duoen Joaquin Correa og Denzel Dumfries, Christian Eriksen, Thorgan Hazard, Burnley-stopper Nathan Collins, Gareth Bale og Nick Pope er av andre som fortsatt befinner seg på ryktestadiet.
  Fansen lurer på hva som skjer, og deleier Mehrdad Ghodoussitook har allerede tatt til sosiale medier for å oppsummere.
  -Tålmodighet er en dyd, heter det fra eierskapet på St. James’ Park.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen