More

  Nervepirrende vei mot League Two

  Om 13 dager vet vi hvem som slår følge med Wrexham opp til The Football League og League Two.

  111 poeng endte Wrexham opp med og ble dermed fortjent seriemester i National League etter en intens kamp mot Notts County som ble avgjort i deres store seriefinale. Dermed må Notts County, til tross for sine 107 poeng, ut i play off og forhåpentligvis to kamper som kan sikre dem et fortjent opprykk også.

  Veien mot finalen og League Two

  Notts County og Chesterfield endte på andre og tredjeplass i årets sesong og får dermed hjemmekamp i semifinalenes enkeltoppgjør søndag 7 mai. Hvem de tar imot får vi svaret på tirsdag og onsdag kveld.

  Kvartfinaler:

  Barnet – Boreham Wood: Det blir et skikkelig rivaloppgjør når Barnet tar imot Boreham Wood tirsdag kveld. Lagene som endte på femte og sjetteplass under årets sesong møtes på The Hive Stadium. Hjemmelaget endte to poeng fremfor Boreham Wood som måtte vente helt til siste serierunde før de kunne innkassere play off-plassen på bekostning av Southend. Vinneren av dette oppgjøret tar turen til Notts County og møte med ligaens storscorer Macaulay Langstaff. Han har scoret vanvittige 42 ligamål på 45 kamper, og det uten å være straffeskytter for klubben.

  Woking – Bromley: En glimrende sesong kunne ført Woking rett til semifinalen, men ett par uheldige tap mot slutten av sesongen, samtidig som Chesterfield sanket trepoengere førte dem ned til fjerdeplass og en ekstra tung vei mot opprykket. Får hjemmekamp mot det lavest rangerte laget i Bromley, som på sin side mistet sjetteplassen til Boreham Wood mot slutten av sesongen. Hjemmelaget er favoritt til å få muligheten mot Chesterfield søndag kveld.

  Semifinaler:

  Notts County vs Barnet/Boreham Wood spilles søndag 13.30

  Chesterfield vs Woking/Bromley spilles søndag 16.30

  Finalen på Wembley spilles lørdag 13 mai kl 16.30.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen