More

  Neil Warnock legger opp på onsdag

  En litt rar, men ikke uventet beskjed fra Huddersfield i dag. Neil Warnock ledet laget for siste gang i onsdagens kamp mot Stoke for deretter å legge opp.

  Neil Warnock kom ut fra pensjonisttilværelsen og inn i rampelyset da et Huddersfield i krise trengte hjelp i februar. Han ledet laget med bravur og laget fra Yorkshire reddet plassen etter en eventyrlig avslutning på sesongen.

  Med nye eiere på plass i sommer fikk også Neil Warnock muligheten til å fortsette i Huddersfield, en mulighet han takket ja til. Etter en tung sesonginnledning og manglende spillerkjøp var det en frustrert Neil Warnock som møtte pressen i august. Resultatene har derimot tatt seg opp og klubben sikret sin andre strake seier da de i helgen slo Yorkshire-rival Rotherham 2-0 hjemme på The John Smith’s Stadium.

  En siste dans, Neil Warnock

  At Warnock likevel lette etter en vei ut var åpenlyst, og i dag bekrefter Huddersfield på sin hjemmeside at Neil Warnock og klubben er blitt enige om at han gir seg etter onsdagens oppgjør mot Stoke.

  Huddersfield-fansen får dermed muligheten til å ta nok et farvel med legenden som leder laget for 132 og siste gang i det som trolig blir en fantastisk ramme på John Smith`s Stadium.

  Direktør Jake Edwards takker Warnock i pressemeldingen

  “Again, I cannot thank Neil and Ronnie enough for everything they have done for this club. I know they want to leave on a high with a result against Stoke City in midweek, and I’m sure they will get the send-off they deserve from the players and supporters.”

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen