More

  Accrington Stanley-eier la klubben ut for salg etter Twitter-tirade

  Det ble en minnerik kveld for Accrington Stanley-fansen som fikk både tre poeng og en bitter eier med på kjøpet denne lørdagen.

  Accrington Stanley-fansen startet lørdagen ved å se laget sitt slå Milton Keynes 1-0 hjemme på Crown Ground, noe som tok laget opp på play off i League Two. Men deres eier Andy Holt tok til twitter (nå X) senere på kvelden for å lufte noen tanker.

  Andy Holt tok over som klubbens største eier i 2015 da han kom inn for å slette klubbens gjeld. Den frittalende eieren har vært en viktig figur rundt Accrington Stanley sin suksess på banen de siste årene, men lørdag kveld fikk han nok.

  Etter en seks måneder lang sølibat fra Twitter tok han til ordet for en kveld med full åpenhet da klokken bikket ti på kvelden med meldingen “Good evening”

  Han meldte senere at han skulle svare på alt av spørsmål, inkludert økonomi, budsjett, tap, påvirkningene nedrykket fra League One hadde, hvordan livet i League Two ville gå og faren for å rykke ut av The Football League.

  Få meldinger senere kom derimot sjokkbeskjeden:

  Tirade mot nåværende Accrington Stanley-manager

  Accrington Stanley-Eier La Klubben Ut For Salg Etter Twitter-Tirade 1023214215 Accrington Stanley
  Accrington Stanley-Eier Andy Holt

  Videre fikk Andy Holt spørsmål om hvem som skulle ta på seg skylden for de mange svake signeringene som ble gjort før nedrykket til League Two ble et faktum i vår. På dette spørsmålet svarte en tydelig irritert Holt med et navn.

  Det som trolig startet denne tiraden på Twitter om en klubb til salgs var assistent-manager Jimmy Bell sine uttalelser tidligere i uken der han uttalte at både han og manager John Coleman ønsket å fortsette i klubben, men at de fortsatt ikke hadde fått fornyet kontrakten som går ut ved sesongslutt. John Coleman har vært manager i klubben siden 1999, bortsett fra i perioden 2012-2014. Klubblegenden har til tross for utallige opprykk og en suksess få andre hadde klart med den lille klubben, ikke lenger høy kurs hos sin sjef til tross for sine over 20 år i klubben.

  På spørsmål om Coleman og Bell ville få fornyet kontrakten om kontrakten i League Two var sikret, svarte eier Holt igjen syrlig.

  Det var planen, helt til de startet forhandlingene med @bbclancssport

  Andy Holt

  Mange trodde, eller håpte, at Holt ville ta til fatning når han våknet opp søndag morgen, men i stedet for fortsatte han tiraden sin mot manageren og assistent hos Accrington Stanley.

  “Så, lang historie kort. Coleman og Bell vil ikke få ny kontrakt før de har gjort seg fortjent til det etter forrige sesongs shitshow”

  Andy Holt

  Videre fortalte Holt at de etter forrige sesongs horrible resultater likevel hadde stilt et ultimatum om å gi dem ny kontrakt eller sparke dem. Holt mente likevel at historien og resultatene fra tidligere år skulle gi dem en ny sjanse uten sparken som resultat.

  – Hadde de jobbet hardt og vist at de hadde viljen og innsatsen til å gjenoppbygge klubben ville jeg diskutert ny kontrakt. I stedet går de til mediene etter tre strake seiere. De vil presse meg. De vil sette fansen opp mot meg. Det var en stor feil, avslutter Holt.

  Etter 14 kamper er det lite som tyder på at Accrington Stanleys eksistens i The Football League er i fare. Men lørdag og søndagens shitshow på Twitter kan gjøre livet i den lille byen særs spennende fremover.

  Vi hadde likt å vært flue på veggen i de kontorlokalene denne uka.

  Les også: Klubblegendene i EFL

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen