More

  Monaco – Lille

  Monaco – Lille
  Stade Louis II
  Fredag, 21.00
  TV: Norsk Tipping
  Odds:
  H: 2.18
  U: 3.28
  B: 3.75
  Odds fra Coolbet
  Vårt Tips: H
  Svak sesongstart for AS Monaco som har plassert seg rett under midten av tabellen. 0-0 borte mot svakt plasserte Reims i siste kamp før landslagspausen. Det var tredje bortekamp på rad der man gikk av banen uten scoring. Langt bedre her hjemme med tre strake seirer og ni scoringer. Christian Matsima har gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben. Cesc Fàbregas og Eliot Matazo står over med skader mens både Benoît Badiashile og Aleksandr Golovin er suspendert. 4-5-0 på de ni siste tilsvarende ligaoppgjørene.
  Lille imponerte mot Sevilla i Champions League, men i ligaen gikk det igjen galt med 1-1 hjemme mot Angers. Den regjerende mesteren ligger dermed helt nede på 12. plass på tabellen. Cheick Niasse har gitt beskjed om at han vil dra. I kveld er Amadou Onana suspendert. Jonathan Bamba er skadet, Timothy Weah og Jonathan David er begge usikre.
  To lag som sliter og begge med tunge forfall. Lille har imidlertid en Champions League-kamp å se frem imot og det bikker vårt tips til en hjemmeseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen