More

  Molde – Galatasaray: – Håper på 5-0

  MOLDE – GALATASARAY: Erling Moe håper på kalasseier mot et stjernespekket Galatasaray. Det får han neppe.

  Molde – Galatasaray

  Så har man altså kommet til siste hinder i Champions League-kvalifiseringen før høstens gullkantede gruppespill. Og det er ingen hvem-som-helst Molde må ta seg forbi, for å måle krefter med verdensstjerner som Kylian Mbappé, Marcus Rashford og Vinícius Júnior. Molde har til nå møtt relativt lokal motstand i CL-kvalifiseringen i form av HJK Helsinki og Klaksvik, men måtte altså ha ekstraomganger for å ta seg forbi færøyingene.

  LES OGSÅ: Derfor bør du heie på Molde, Bodø/Glimt og Brann denne uken

  Nå venter Galatasaray på motsatt side, som har vunnet den tyrkiske ligaen 23 ganger i klubbens historie, og som er godt vante til å spille under flomlysene på kontinentet. Dagens stall innehar stjerner som Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha og Hakim Ziyech.. og Fredrik Midtsjø.

  Molde - Galatasaray
  Molde Er Bare Sammenlagtseier Mot Galatasaray Unna Gruppespill I Champions League.

  – Vi skal ikke forsvare oss

  Det er med andre ord formidabel motstand som venter for Molde, og moldenserne må trolig ha med seg et vinnende utgangspunkt før returen i heksegryta i Istanbul neste uke – byen hvor fansen ønsker gjestende lag velkommen på flyplassen med bannere hvor det står skrevet “Welcome to hell”. Om Molde får med seg en seier før neste ukes returoppgjør, gjenstår å se, men Erling Moe var i både spøke- og håpefullt humør på tirsdagens pressekonferanse.

  – Håper på 5-0. Neida, jeg bare tuller. Man må spille kampen først. Det er bare tull å snakke om hva slags resultat man vil være fornøyd med på forhånd. Vi har vært i denne situasjonen før og møtt gode lag, men vi er trygge på at vi kan gå ut på banen og være oss selv. Vi skal ikke forsvare oss til seier. Det har jeg ingen tro på, sier Molde-sjefen.

  Molde - Galatasaray
  Erling Moe Drømmer Stort Før Kveldens Besøk Av Galatasaray.

  Svingdør i Tyrkia

  Molde må klare seg uten et par nøkkelspillere i kveld. Veton Berisha er allerede meldt uaktuell, og kan hende må også Martin Linnes stod over. MFK-spilleren pådro seg en mindre smell på tirsdagens trening, og må testes sent før kampstart i kveld. Alt har heller ikke gått på skinner i Eliteserien de siste ukene. Molde stiller til start med strake uavgjorte mot bunnlagene Sandefjord og Vålerenga, men Galatasaray kommer overhodet ikke til å ligge lavt og kompakt, som Vålerenga gjorde på Aker Stadion i helgen.

  Molde - Galatasaray
  Mauro Icardi Scoret Sine To Første I Galatasaray-Drakt I Helgen.

  De regjerende tyrkiske mesterne har så vidt kommet i gang med ligasesongen. Galatasaray åpnet med 0-0 borte mot Kayserispor, og dro i land sesongens første seier på da Trabzonspor ble slått 2-0 på eget gress i helgen. Stjernespissen scoret begge målene.

  Tyrkerne har vært vanvittig aktive på overgangsmarkedet i sommer. Hele 18 spillere har funnet veien inn stadionportene på Rams Global Stadium, av ymse renomme. Hakim Ziyech, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Wilfried Zaha og Angeliño bør imidlertid være kjent for de fleste.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,75
  • U 3,35
  • B 2,45

  Vårt Tips

  Erling Moe har sagt han forventer en åpen kamp, og Galatasaray kommer trolig til rosenes by for å angripe. Samtidig må nesten Molde ha med seg seier her, for å ha en sjanse sammenlagt. Da kan det bli mye mål i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen