More

  Millwall sparket deres nye manager – og henter den gamle

  Millwall går et par år tilbake i tid etter dagens sjokkerende nyhet.

  Det er snart fem år siden Neil Harris sist ledet Millwall. De fire årene han fikk i London-klubben resulterte i opprykk tilbake til Championship før han måtte forlate klubben. The Lions har siden den gang hatt tiltro til Gary Rowett som plutselig fikk sparken i høst og erstattet av den unge og uerfarne Joe Edwards.

  Det Ble En Kort Og Trist Sorti For Joe Edwards I Millwall
  Kort Og Trist Sorti For Joe Edwards

  Den nye stilretningen holdt i 19 kamper før Edwards selv måtte ta hatten sin å gå. En forferdelig rekke med kamper, kulminert med 0-2 hjemme mot Sheffield Wednesday fikk begeret til å renne over. Seks tap på deres syv siste har ført laget rett ned i bunnstriden og nå er det bare poenget ned til QPR under streken.

  Les også: Michael Beale sparket i Sunderland

  Neil Harris tilbake i Millwall

  Samtidig som meldingen om den sparkede manageren kom også beskjeden om at Neil Harris var ønsket tilbake til The Den. Harris startet sesongen i League Two, men fikk sparken i Gillingham grunnet stilendringen de ønsket seg. Han tok så over Cambridge i League One, men forlater dem etter få måneder til fordel for retur til Championship og The Lions.

  Tilbake sitter Cambridge forlatt og på jakt etter nok en manager. For Millwall betyr kanskje dette at stilendringen er et avsluttet kapittel. Nå skal det spilles Millwall-ball.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen