More

  Sunderland til i get sacked

  Sunderland byttet ut Tony Mowbray med en som skulle gi dem kurs mot opprykk. Det holdt i tolv kamper.

  Samtidig som Sunderland til i die er å se på tv-skjermen igjen, og der de endelig skulle få en sesong der alt ender godt, er det action utenfor banen i beste Netflix stil.

  Michael Beale tok over Sunderland i desember etter at Tony Mowbray fikk sparken grunnet en blanding av sportslige resultater, men mest på grunn av uenigheter med ledelsen. Ansettelsen av Beale var ikke populær i Sunderland, og 43-åringen kom tidlig med motsvar til fansen som førte til enda mer anspent stemning.

  Mannen som kom på en 2.5 års kontrakt fikk bare knappe to måneder i stolen før han i dag er bekreftet ferdig i klubben. Tolv kamper ble det på Beale og The Black Cats tapte seks av kampene under hans ledelse. Nå gjør de igjen endringer i håp om å klatre opp blant topp seks igjen.

  Lørdag tapte de for andre kamp på rad da Birmingham vant 2-1 på St Andrews. Dermed stakk gamlesjefen Tony Mowbray av med både poengene og et lite stikk i retning Sunderland.

  Mike Dodds vil lede laget ut sesongen. Beale på sin side bør ta en kikk i speilet etter 15 tragiske måneder i managerstolen. Først for måten han forlot QPR på og deretter for jobben han la ned i Rangers og Sunderland. Ikke godt nok.

  Fra Sunderland til Birmingham til sykesenga

  Nevnte Tony Mowbray kunne juble for tre poeng mot gamleklubben lørdag, men i dag melder Birmingham at han blir sykmeldt i 6-8 uker etter at en helsesjekk viste helseproblemer. Hva det dreier seg om nevnes ikke, men hans assistenter leder uansett laget i hans fravær. Vi ønsker Mowbray god bedring på en dag der også Roy Hodgson trekker seg fra Palace-jobben etter at han torsdag ble sendt på sykehus.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen